Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

1000+1 kesäduunia

Hae meille kesätöihin!

hero icon left
hero icon right

Kesätöitä kaikkialla Suomessa

Attendolla on tarjolla 1000+1 kesäduunia hoiva- ja palvelukodeissamme ympäri Suomen. Meillä saat tehdä monipuolista työtä nykyaikaisessa työympäristössä, ja tukenasi toimii osaava tiimi. Opinnoista ja niiden vaiheesta riippuen voit toimia sijaisena, suorittaa harjoittelujakson tai tulla oppisopimusopiskelijaksi kesän ajaksi. Tarjoamme myös kesätyöntekijöillemme liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun. Tehtävässä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Avoimet kesätyöpaikat

Kesätyöntekijöidemme mielestä meillä pääsee tekemään mielekkäitä työtehtäviä.

Kesäduunitutkimuksen tulos 3,63 (asteikko 1-4) Kesäduunitutkimus 2020 / Oikotie

Töitä hoitajille, kokeille ja siistijöille

Lähihoitaja

Tarjoamme lähihoitajille ja lähihoitajaopiskelijoille monia mahdollisuuksia kesätyöhön ympäri Suomea. Meillä voit toimia sijaisena, suorittaa harjoittelujaksosi tai tulla oppisopimusopiskelijaksi kesäksi. Työ on vuorotyötä.

Sairaanhoitaja

Tehtävässäsi työskentelet alueidemme hoiva- tai palvelukodeissa. Työ on päivä- tai vuorotyötä. Sairaanhoitajaopiskelijana voit sijaistaa esim. lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa riippuen opiskelujesi vaiheesta.

Kokki

Saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista, alusta asti. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä. Hyvä ruoka on hyvää makua. Jos sinulla on hyvä maku, saatat olla etsimämme kokki!

Attendon kesätyökokemuksen keskiarvo: 3.51 (asteikko 1-4)

Kesäduunitutkimus 2020 / Oikotie

Kohtaamisissa syntyy hyvä hoiva

Lähihoitaja-opiskelija Anniina Hyväriselle hyvä kohtaaminen on empatiaa, läsnäoloa ja kosketusta. Lue lisää Attendo Kalliohovissa työskentelevän Anniinan mietteitä blogistamme.

Blogi

Alanvaihtajan aiempi osaaminen rikastuttaa hoitotyötä

Sairaanhoitajaopinnot vievät Jenniä nyt kohti uutta urapolkua. Aiemmista ammateista muotoutuu hyödyllistä erityisosaamista myös uuteen työhön. Lue Jennin tarina.

Blogi

"Olen tällä hetkellä erittäin tyytyväinen kesätyöhöni. Tunnen että minuun voidaan luottaa ja minulle on tarjottu mielekkäitä "lisäprojekteja"."

Kesätyöntekijän kommentti Kesäduunitutkimus 2020 / Oikotie

Muut opiskelijat

Tehtävässäsi työskentelet avustavissa tehtävissä hoiva- tai palvelukotiemme henkilökunnan tukena. Pidät huolta hoivakotiemme siisteydestä ja avustat keittiö- ja pyykkihuollon tehtävissä. Työ voi olla viikonlopputyötä.

Odotamme sinulta hygieniapassin suorittamista, hyvää suullista suomen kielen taitoa, vastuullista sekä aktiivista ja aloitteellista työotetta ja intoa uuden oppimiseen.