Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

1000+1 kesäduunia

Hae meille kesätöihin!

Kesätöitä kaikkialla Suomessa

Attendolla on tarjolla 1000+1 kesäduunia. Meillä saat tehdä monipuolista työtä nykyaikaisessa työympäristössä, ja tukenasi toimii osaava tiimi. Tarjoamme myös liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun. Tehtävässä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Kesätyöhaku vuodelle 2020 on päättynyt.

Tutustu työelämään ja tienaa -kesätyökampanja 2020

Attendo haluaa olla mukana tukemassa nuorten työllistymistä ja olemme käynnistäneet 15–18-vuotiaille nuorille suunnatun kesätyökampanjan! Tarjoamme kesätyöpaikkoja hoivakodeissamme kesäkuukausien aikana.

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua monipuolisiin hoiva-alan tehtäviin sekä hankkia arvokasta työkokemusta! Työhösi voi sisältyä erilaisten toimintatuokioiden järjestämistä, kuten ulkoilua, musiikkia ja pelaamista. Toimintatuokioiden sisältöön voit vaikuttaa itse omien harrastustesi tai kiinnostuksesi mukaan. Lisäksi työhösi voi sisältyä muita hoiva- tai palvelukodin johtajan määrittämiä avustavia tehtäviä.

Työsuhde tehdään kahdeksi viikoksi. Työaika on 6h/pv ja sijoittuu klo 8–16 välille. Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta, vaan meille tärkeää on hyvä työmotivaatio, loistava asenne sekä halu oppia uutta. Tutustu työelämään ja tienaa 2020 -mallin mukaisesti kesäharjoitteluohjelman suorittamisesta maksetaan palkkana 360 euroa.

Lähihoitaja

Tarjoamme lähihoitajille ja lähihoitajaopiskelijoille monia mahdollisuuksia kesätyöhön ympäri Suomea. Meillä voit toimia sijaisena, suorittaa harjoittelujaksosi tai tulla oppisopimusopiskelijaksi kesäksi. Työ on vuorotyötä.

Sairaanhoitaja

Tehtävässäsi työskentelet alueidemme hoiva- tai palvelukodeissa. Työ on päivä- tai vuorotyötä. Sairaanhoitajaopiskelijana voit sijaistaa esim. lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa riippuen opiskelujesi vaiheesta.

Kokki

Saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista, alusta asti. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä. Hyvä ruoka on hyvää makua. Jos sinulla on hyvä maku, saatat olla etsimämme kokki!

Muut opiskelijat

Tehtävässäsi työskentelet avustavissa tehtävissä hoiva- tai palvelukotiemme henkilökunnan tukena. Pidät huolta hoivakotiemme siisteydestä ja avustat keittiö- ja pyykkihuollon tehtävissä. Työ voi olla viikonlopputyötä.

Odotamme sinulta hygieniapassin suorittamista, hyvää suullista suomen kielen taitoa, vastuullista sekä aktiivista ja aloitteellista työotetta ja intoa uuden oppimiseen.