Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Töihin Attendolle

Tarjoamme avoimia työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ympäri Suomen, Hangosta Ivaloon.

Löytyisikö sinulle uusi työpaikka Attendo-kodista?

Olemme Attendolla aloittaneet muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa. Haluamme kohdata toisemme ja asiakkaamme hyvin ja yksilöllisesti. Olemme kiinnostuneita sinusta, joka haluat tulla mukaan attendolaisten osaavaan tiimiin tekemään merkityksellistä työtä. 

Kysy lisää!

Kysy lisätietoja työmahdollisuuksistamme ja ota yhteyttä alueesi rekrykoordinaattoriin. Voit laittaa meille myös viestiä whatsapilla.

Miksi valitsisit juuri Attendon?

Me haluamme olla mukana muuttamassa hoiva-alan kulttuuria entistä paremmaksi.

Henkilöstömme hyvinvointi on meille äärimmäisen tärkeää. Olemme koonneet kaikki työsuhde-­etumme kattavaan infopakettiin, jonka löydät henkilöstölle suunnittelemastamme älypuhelin­sovelluksesta. Etujamme ovat esimerkiksi ePassi ja kuntosali­alennukset. Tuemme myös kehittymismahdollisuuksiasi ja autamme sinua etenemään urallasi. 

Meitä on kehuttu siitä, että päätökset eivät jää junnaamaan, vaan asiat etenevät nopeasti. Niin pienet, kuin suuretkin asiat.

Avoimet työpaikkamme

Katso kaikki avoimet työpaikkamme. Löydät työmahdollisuuksia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, kokeille ja siistijöille. Meillä on mahdollisuus tehdä töitä joustavasti tarpeesi mukaan.