Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Töihin Aviapolikseen

Aviapoliksen tiimimme Vantaalla kaipaa vahvistusta.

Etsimme Attendo Aviapolikseen lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin talon saadessa uusia asukkaita. Kauppakeskus Jumbon läheisyydessä sijaitseva Aviapolis on valmistunut vuonna 2019, joten työskentelyolosuhteet ovat viihtyisät ja nykyaikaiset ja liikenneyhteydet mainiot. Aviapoliksessa tukenasi on huipputiimi. Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Tarjoamme sinulle esimerkiksi HSL-lippuedun, ateriaedun, liikuntaa ja kulttuuria mahdollistavan ePassin sekä muita ison konsernin tuomia etuja.

Olemme Attendolla aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa. Tule osaksi tätä matkaa!

Kysy lisää:
Rekrytointikoordinaattori Mui Hong
p. 044 494 0300, mui.hong@attendo.fi tai

klikkaa tästä hakulomakkeeseen

Attendo Aviapolis on ikäihmisten palvelutalo, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Aviapolis sopii kodiksi sekä ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille sekä kevyempää apua tarvitseville senioreille. Aviapoliksessa on oma keittiö, jonka maittavaa kotiruokaa tarjoillaan alakerran ravintolassa. Palvelutalossa on yhteensä 60 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 66 senioriasumisen tarpeisiin.

Tervetuloa Aviapolikseen!

Attendo Aviapoliksen sijanti kartalla