Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Töihin Kuopioon

Kuopion Attendo-kodit etsivät tiimeihinsä mukavia uusia työkavereita!

hero icon left
hero icon right

Kuopio - Savon helmi! Täällä ihmiset ovat lämminsydämisiä, luonto on lähellä ja harrastettavaa löytyy joka lähtöön. Kuopion alueella sijaitsevat myös kuusi ikäihmisten Attendo-kotia, joiden ystävälliset tiimit odottavat innolla uusia työkavereita.

Etsimme Kuopion alueella sijaitseviin Attendo-koteihin sitoutuneita, sydämellisiä ja osaavia lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Löytyisikö sinulle uusi työpaikka Attendo-kodista ikäihmisten hoivan puolelta?

Olemme Attendolla aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa, joka on meille kaikille Attendolaisille tärkeä yhteinen asia. Meidän kanssamme onnistut, kun jaat aidosti tämän tahtotilan. Oletko sinä etsimämme hoitotyön osaaja, joka työskentelee saumattomasti tiimissä? Nautit ikääntyvien asiakaspalvelusta kodinomaisissa tiloissa ja innostut hoitotyön sisällön kehittämisestä?

Oletko etsimämme henkilö?

Arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä hoivaa ja tukea arkeensa tarvitsevien ihmisten kanssa. Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut mielelläsi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.

Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:

  • Olemme aina valmiit tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi
  • Olemme joustava työnantaja, meillä voit halutessasi järjestellä ja suunnitella itse työvuorojasi.
  • Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
  • Uskomme, että tulet viihtymään työpaikallasi, sillä Attendo-kotimme ovat huippuluokkaa: kalusteemme ovat laadukkaita, tilat valoisia ja sisustukset yksilöllisiä sekä kodikkaita. Meillä huolehditaan myös viheraluesuunnittelusta ja pihanäkymien viihtyisyydestä.
  • Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarkemmat yksityiskohdat ja työtehtäväkohtaiset vaatimukset löytyvät alempana listattujen ilmoitusten kautta.

Otamme hakemukseksi käsittelyyn heti sen saavuttua. Kun kohtaamme henkilön, joka mielestämme sopii erityisen hyvin tiimiimme, emme aikaile vaan etenemme nopeasti. Ole meihin siis pikaisesti yhteydessä, jos haluat tulla mukaan muutosmatkallemme kohti entistä parempaa hoivaa.

Jos haluat hakea yhdellä hakemuksella useampaan paikkaan, ota yhteys rekrytointikoordinaattoriimme Nina Rautiaiseen. Nina auttaa sinua myös, mikäli sinulla on kysyttävää:
Rekrytointikoordinaattori Nina Rautiainen
p. 044 494 4430 nina.rautiainen@attendo.fi

Tai klikkaa tästä ilmoituksiin:

Sairaanhoitajat - Pohjois-Savo

Lähihoitajat - Pohjois-Savo

Keikkatyöntekijät, kaipaamme teitäkin! Etsimme keikkareita Kuopion reuna-alueelle Kaaville, Muurutvirralle, Nilsiään ja Tervoon. Kysy lisää keikkatyöstä Ninalta.

Miksi valitsisit juuri Attendon?

Attendolla keskitytään hyviin kohtaamisiin.

Olemme aloittaneet muutosmatkan, jotta kohtaamisemme olisivat aina hyviä. Ystävällinen hymy ja reipas tervehdys asiakkaalle, kollegalle tai vierailijalle tekevät päivästä piirun verran paremman ja osoittavat, että huomioimme kanssaihmiset. Haluamme kohdata asiakkaamme ja asiakkaidemme läheiset aina kuten haluaisimme itse tulla kohdatuksi: ystävällisesti ja huomioonottavasti.

Attendolla saa kukoistaa.

Me kannustamme ja tuemme työntekijöitämme viihtymään ja kehittymään työssään, innovoimaan uutta ja olemaan luovia. Meillä jokainen työntekijä tuo tiimiin oman yksilöllisen lisänsä, ja jokaisella on oma urapolku, jonka löytymisessä haluamme tukea. Attendolaiset voivat itse vaikuttaa oman työhönsä. Olemme nopea organisaatio, jossa palaute otetaan vastaan ja ideat laitetaan toteutukseen

Attendolaiset tekevät merkityksellistä työtä.

Jokainen työntekijämme on tärkeä ja arvostettu osa tiimiä, jonka päivittäisellä työllä on suora vaikutus asiakkaidemme hyvinvointiin ja mahdollisuuteen elää täyttä, omannäköistä elämää. Arvostamme työyhteisöä ja kollegoitamme ja kerromme sen heille. Panostamme Attendolla myös johtamisen kehittämiseen, sillä hyvä johtaminen antaa henkilöstölle työrauhan ja luo muutokselle hedelmällistä ilmapiiriä.

Töihin Attendolle

Tuntuuko Kuopio hieman liian kaukaiselta, mutta kiinnostuit Attendosta työnantajana? Tutustu Attendon työkulttuuriin ja löydä kaikki avoimet työpaikkamme.

Lue lisää Attendosta työnantajana