Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Merkityksellistä työtä nyt ja tulevaisuudessa

Sitoutunut ja välittävä työyhteisömme muodostuu osaavista ammattilaisista, parhaista opiskelijoista ja sydämellisistä alanvaihtajista. 

hero icon left
hero icon right

Tule tekemään tärkeää työtä kanssamme

Meillä on tällä hetkellä avoinna 300 työpaikkaa eri puolilla Suomea. Oletko alanvaihtaja? Koulutamme sinut uuteen ammattiin ja arvostamme aiempaa osaamistasi. Työtä meillä riittää nyt, ja pitkälle tulevaisuuteen.

Voit tulla töihin hoitoapulaiseksi ja kouluttautua työn ohella oppisopimuksella uuteen ammattiin lähihoitajaksi. Keittiöihimme etsimme kokkeja, joilla on hyvä maku ja siistijänä menestyt, jos sinulla on silmää yksityiskohdille. Kerro meille, missä sinä loistat?

Tarjoamme työntekijöillemme paljon erilaisia etuja, mm. e-passin, työsuhdematkalippuja ja pohjoisessa hissilippuja laskettelukeskuksiin.

Hae meille töihin

Uusiin maisemiin?

Haluaisitko lumivarman talven tai pikkupaikkakunnan rauhallisen elämänmenon? Suunnitteletko elämänmuutosta ja muuttoa maalle? Attendolla on tarjolla monia työmahdollisuuksia ruuhka-Suomen ulkopuolella, kuten Lapissa, Kainuussa ja pienillä paikkakunnilla ympäri Suomen. 

Jos päätät muuttaa työn perässä, autamme löytämään asunnon ja maksamme muuttoavustusta. Voit vaikka kokeilla, miltä tuntuisi asua vuosi Sallassa.

Töissä Attendolla

Me kannustamme ja tuemme työntekijöitämme viihtymään ja kehittymään työssään, innovoimaan uutta ja olemaan luovia. Meillä jokainen työntekijä tuo tiimiin oman yksilöllisen lisänsä, ja jokaisella on oma urapolku, jonka löytymisessä haluamme tukea. Attendolaiset voivat itse vaikuttaa omaan työhönsä. Olemme nopea organisaatio, jossa palaute otetaan vastaan ja ideat laitetaan toteutukseen.

Jos haluat tietää lisää, millaista on olla Attendolla töissä, klikkaa alta ja kysy lisää Ella-Priitalta, Ullalta tai Kristalta.

Kysy meiltä