Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Merkityksellistä työtä nyt ja tulevaisuudessa

Sitoutunut ja välittävä työyhteisömme muodostuu osaavista ammattilaisista, parhaista opiskelijoista ja sydämellisistä alanvaihtajista. 

Tule tekemään tärkeää työtä kanssamme

Meillä on tällä hetkellä avoinna 300 työpaikkaa eri puolilla Suomea. Oletko alanvaihtaja? Koulutamme sinut uuteen ammattiin ja arvostamme aiempaa osaamistasi. Työtä meillä riittää nyt, ja pitkälle tulevaisuuteen.

Voit tulla töihin hoitoapulaiseksi ja kouluttautua työn ohella oppisopimuksella uuteen ammattiin lähihoitajaksi. Keittiöihimme etsimme kokkeja, joilla on hyvä maku ja siistijänä menestyt, jos sinulla on silmää yksityiskohdille. Kerro meille, missä sinä loistat?

Tarjoamme työntekijöillemme paljon erilaisia etuja, mm. e-passin, työsuhdematkalippuja ja pohjoisessa hissilippuja laskettelukeskuksiin.

Uusiin maisemiin?

Haluaisitko lumivarman talven tai pikkupaikkakunnan rauhallisen elämänmenon? Suunnitteletko elämänmuutosta ja muuttoa maalle? Attendolla on tarjolla monia työmahdollisuuksia ruuhka-Suomen ulkopuolella, kuten Lapissa, Kainuussa ja pienillä paikkakunnilla ympäri Suomen. 

Jos päätät muuttaa työn perässä, autamme löytämään asunnon ja maksamme muuttoavustusta. Voit vaikka kokeilla, miltä tuntuisi asua vuosi Sallassa.

Kysy lisätietoja työmahdollisuuksistamme ja ota yhteyttä alueesi rekrykoordinaattoriin. Voit laittaa meille myös viestiä whatsapilla.

Meillä voit edetä urallasi. Tarjoamme mahdollisuuksia etenemiseen ja koulutuksia henkilöstöllemme. Voit edetä esimerkiksi hoiva-avustajasta lähihoitajaksi tai sairaanhoitajasta tiiminvetäjäksi. Tule mukaan kehittymään sote-alan ammattilaiseksi ja lue lisää työskentelystä Attendolla sekä katso kaikki avoimet työpaikkamme.

Meillä on vahva tahtotila asioiden kehittämiseen ja laadukkaan asumis- ja kuntoutuspalvelun tarjoamiseen. Arvostamme positiivista asennetta, sitoutumista ja halua kehittyä. Me osaamme ja me välitämme. Lue lisää elämästä Attendolla.

Töissä Attendolla

Me kannustamme ja tuemme työntekijöitämme viihtymään ja kehittymään työssään, innovoimaan uutta ja olemaan luovia. Meillä jokainen työntekijä tuo tiimiin oman yksilöllisen lisänsä, ja jokaisella on oma urapolku, jonka löytymisessä haluamme tukea. Attendolaiset voivat itse vaikuttaa omaan työhönsä. Olemme nopea organisaatio, jossa palaute otetaan vastaan ja ideat laitetaan toteutukseen.

Jos haluat tietää lisää, millaista on olla Attendolla töissä, klikkaa alta ja kysy lisää Ella-Priitalta, Ullalta tai Kristalta.