Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Valmiusjoukkue

Tietoa Axxellin ja Omnian Valmiusjoukkue-hankkeesta

hero icon left
hero icon right

Valmiusjoukkue on hanke, jonka tarkoitus on nopealla aikataululla pikakouluttaa vapaaehtoisia suomalaisen lomautetun lentohenkilökunnan jäseniä hoitotehtäviin. Lentohenkilökunnalla on hyvät perusvalmiudet auttaa terveyssektoria nykyisessä hätätilanteessa, koska he ovat jo ennestään saaneet esimerkiksi kattavan ensiapukoulutuksen ja koulutuksen erilaisiin kriisitilanteisiin.

Koulutuksen toteuttaa Axxell yhteistyössä Omnian ja Tmi EA PIAN:in kanssa. Koulutuksen tarkoitus on terveydenhuollon kuormituksen vähentäminen koronakriisin aikana. Koulutus on englanninkielinen ja siihen sisältyy 3 päivää teoriaa (etäopetuksena) sekä 2 päivää käytännön harjoittelua työpaikalla. Koulutus ei johda tutkintoon.

Valmiusjoukkue-opiskelijat voivat hakea harjoittelupaikkaa Attendolta täältä