Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Kysy meiltä

Ota yhteyttä työntekijöihimme, jotka voivat kertoa sinulle töistä Attendolla! Voit myös tavoittaa alueesi rekrykoordinaattorit ja kysyä työpaikoista alueellasi!

hero icon left
hero icon right

Ella-Priitta

Ella-Priitta Ämmänpää, lähihoitaja

Ella-Priitta toimii lähihoitajana Attendo Kirkkopuistossa Utajärvellä. Kirkkopuisto on joulukuussa 2018 avattu tehostetun palvelun hoivakoti ikäihmisille. Ella-Priitta on ollut Kirkkopuistossa töissä sen avaamisesta lähtien, ja toimii myös yksikön luottamusmiehenä. Ella-Priitan päivittäiseen toimenkuvaan kuuluu muun muassa monipuolisesti päivittäisissä toimissa avustaminen ja yhteistyö omaisten kanssa.

”Uudessa talossa tilat ovat viihtyisät ja toimivat hoitotyötä ajatellen, joka on iso plussa työnteolle”, Ella-Priitta toteaa. Kaikista tärkeintä Ella-Priitan mielestä on kuitenkin hyvä työilmapiiri ja ihanat työkaverit. ”Attendo Kirkkopuistossa asiat ovat hyvällä tolalla”, Ella-Priitta summaa.

Kysy lisää Ella-Priitalta, puh. 044 407 2010
Soittoaika arkisin klo 13-19

Ulla

Ulla Raula, sairaanhoitaja

Ulla Raula on toiminut Attendolla sairaanhoitajana vuodesta 2012 ja vuodesta 2014 asti ikäihmisten hoivakodissa Attendo Steniuksessa Raumalla. Ullan mukaan työ sairaanhoitajana ikäihmisten ja muistisairaiden kanssa on monipuolista ja myös haastavaa, mutta haasteet ovat oivallisia oppimisen paikkoja. Toiminnaltaan Attendo on joustava ja edistyksellinen, ja muun muassa verkostoituminen perusterveydenhuollon toimijoiden kanssa on ollut mutkatonta ja sujuvaa. ”Kaikkein palkitsevinta tässä työssä kuitenkin ovat ihanat ikäihmisemme, joiden hyvinvointi ja turvallisen elämän mahdollistaminen ovat perustehtäviäni. Heiltä ja heidän omaisiltaan saan parhaan palautteen ja voimavaroja työssä jaksamiseen”, Ulla kertoo.

Kysy lisää Ullalta: p. 044 494 2119
Soittoaika arkisin klo 10-17

Krista

Krista Pallari, lähihoitaja

Krista Pallari työskentelee lähihoitajana Attendo Steniuksen hoivakodissa Raumalla. Asukkaat hoivakodissa ovat pääasiassa muistisairaita. Krista on myös Attendon Satakunnan alueen työsuojeluvaltuutettu. Kristan työnkuvaan lähihoitajana kuuluu mahdollistaa hoivakodin asukkaille arvokas vanhuus. ”Työni on mielekästä ja vastaa koulutustani. Työpaikkani on myös mahdollistanut minulle kouluttautua lisää, olen juuri suorittanut vanhustyön erikoisammattitutkinnon.”, Krista kertoo

Myös työilmapiiri on Kristan mielestä hyvä. ”Steniuksen moniammatillisessa työyhteisössä on laaja ikähaarukka ja kaikki tulevat hyvin toimeen keskenään. Asukkaat ovat ihania ja työ ei ole raskasta”, Krista sanoo.

Kysy lisää Kristalta, p. 044 494 2118
Soittoaika ma, ti ja ke klo 12-15

Attendo Mansikin tiimitarina

Joensuun Attendo Mansikissa eletään normaalia, asukkaiden näköistä arkea ja tehdään yhdessä sitä, mitä asukkaat haluavat. Mansikin ohjaajina työskentelevät Emmi Hiltunen ja Veera Pesonen ja Ossi Kalliomäki tietävät, että tärkeintä työssä on tuntea asiakkaat.

Lue Mansikin tiimitarina