Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Lähihoitajaksi Attendolle

Voit hakeutua ikäihmisten hoivakoteihin lähihoitajaksi, tai ohjaajaksi palvelukotiin työskentelemään kehitysvammaisten tai vammautuneiden, mielenterveys- tai päihdekuntoutujien tai lasten kanssa. Meillä Attendolla voit vaikuttaa omaan työhösi. Voit halutessasi suunnitella itse työvuorojasi sekä vaikuttaa työn ja vapaa-ajan tasapainoon.

hero icon left
hero icon right

Katso tästä avoimet paikkamme lähihoitajille ja ohjaajille.

Löydät kaikki lähihoitajien ja ohjaajien avoimet työpaikat linkistä. Selaamalla sivua alaspäin voit lukea, millaista on työskennellä kanssamme Attendolla.

Avoimet työpaikat

Miksi valitsisit juuri Attendon?

Attendolla keskitytään kohtaamisiin

Työntekijämme ovat aidosti läsnä kaikissa kohtaamisissa. Ystävällinen tervehtiminen antaa hyvän startin kohtaamiselle, niin työkavereiden, kuin asiakkaiden ja läheisten kanssa. Lähihoitajamme kohtaavat muut ihmiset aina yksilöinä ja kohtelevat jokaista kunnioittavasti. Kohtaamiset ovat suuressa osassa myös tiimityössä. Olemme sitoutuneet johtamisen kehittämiseen, koska uskomme sen lisäävään työntekijöiden sitoutuneisuutta, viihtyvyyttä ja kokonaisvaltaista mukavaa työfiilistä.

Mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön

Attendolaiset ovat joustavia ja avuliaita tiimiläisiä. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhömme. Attendolla sinulla on mahdollisuus suunnitella omia työvuorojasi ja sovittaa näin työtä paremmin muun elämän menojen kanssa. Arjen työhön pääsee vaikuttamaan joka päivä: lähihoitajan oma persoona pääsee esille esimerkiksi harrastehetkien suunnittelussa tai uuden ideoinnissa. Olemme ketterä yritys: meillä on tapana toteuttaa hyvät ideat, usein nopeastikin.

Urapolku on auki Attendolla

Me kannustamme ja tuemme työntekijöitämme viihtymään ja kehittymään työssään, innovoimaan uutta ja olemaan luovia. Meillä jokainen työntekijä tuo tiimiin oman yksilöllisen lisänsä, ja jokaisella on oma urapolku, jonka löytymisessä haluamme tukea. Attendo on suuri pohjoismainen yritys, joten etenemispolut ovat avoinna moneen suuntaan.

"Minulle on tärkeintä, että saan antaa hoivaa kiireettömästi ja asiakaslähtöisesti. Olen viihtynyt todella hyvin ja olen iloinen Attendon tarjoamista mahdollisuuksista. Saan tehdä töitä ihanien ihmisten kanssa ja opin paljon uutta."

-Margie Lähihoitaja

"Työni on mielekästä ja vastaa koulutustani. Työpaikkani on myös mahdollistanut minulle kouluttautua lisää, olen juuri suorittanut vanhustyön erikoisammattitutkinnon.”

-Krista Lähihoitaja

Hyvä tiimihenki alkaa pienistä kohtaamisista

Kyky kohdata erilaisia ihmisiä lämpimästi on Attendo Lähteenpuiston tiimin erikoisalaa. Lähteenpuistossa tiimiytyminen alkaa jo uuden työntekijän ensimmäisenä päivänä. Lue lisää Lähteenpuiston tavasta työskennellä tiiminä.

Lue lisää

Vinkit työnhakuun

Jotta sinä onnistuisit saamaan haluamasi työpaikan, kerromme, mitä me Attendolla katsomme työhakemuksestasi ja miten työnhakuprosessi etenee.

Lataa tästä vinkit työnhakuun

Rekrytoinnin yhteystiedot

Oletko kiinnostunut töistä Attendolla? Ota yhteyttä alueesi rekrykoordinaattoriin. Voit laittaa myös viestiä whatsapilla.

Rekrytointikoordinaattorit