Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Opiskelijoille

Osaavat ja ammattitaitoiset työntekijät ovat toimintamme perusta, joten haluamme panostaa oppilaitosyhteistyöhön. Osaavien työntekijöiden ansiosta asiakkaamme saavat hyvää hoitoa ja heidän arkensa on turvallista ja mielekästä. Haluamme olla​ kiinnostavin ja ketterin kumppani oppilaitoksille​ ja innostavin työnantaja opiskelijoille. Tavoitteenamme on molemminpuolinen osaamisen jakaminen ja toimialan kehittäminen. Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti.

hero icon left
hero icon right

Pitkäjänteistä kumppanuutta monipuolisen yhteistyön kautta

Teemme yhteistyötä monien eri oppilaitosten kanssa, joiden opiskelijoita työllistämme. Tavoitteenamme on pitkäjänteinen kumppanuus yhteistyöoppilaitostemme kanssa. Oppilaitosyhteistyön muotoja ovat esimerkiksi harjoittelijayhteistyö, oppisopimuskoulutus, vierailut ja tapahtumat oppilaitoksissa ja toimipisteissämme, opetusyhteistyö ja kummiluokkatoiminta. Tavoitteemme on, että opiskelijat pääsevät hyödyntämään koulutuksessa saamiaan tietoja ja taitoja, oppimaan uutta ja saamaan tukea omalle ammatilliselle kehitykselle. Kehitämme jatkuvasti myös henkilöstömme osaamista esimerkiksi erilaisten täydennyskoulutusten ja oppisopimuskoulutuksen muodossa.

Rekrytointikoordinaattorimme luotsaavat alueellista oppilaitosyhteistyötä. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, voit olla yhteydessä oman alueesi rekrytointikoordinaattoriin, yhteystiedot löydät täältä.

Tustustu alta opiskelijoille tarjoamiimme mahdollisuuksiin!

Harjoittelijat

Meillä harjoittelijat pääsevät hyödyntämään kaikkia koulutuksensa opettamia tietoja ja taitoja, oppivat uutta ja saavat tukea ammatilliselle kehittymiselleen. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen koko harjoitusjakson ajaksi. Työharjoittelupaikkoja voit hakea esimerkiksi Jobiili- tai Tiitus-järjestelmien kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä alueen rekrytointikoordinaattoriin. Heiltä voit kysyä myös mahdollisuuksista oppisopimuskoulutukseen.

Oppisopimus

Hoiva- ja palvelukodeissamme sinulla on mahdollisuus suorittaa lähihoitajan tutkinto loppuun oppisopimuskoulutuksena. Voit hakea meille oppisopimuskoulutukseen, kun olet suorittanut 2/3 lähihoitajatutkinnostasi. Oppisopimuskoulutuksen avulla pääset nopeasti kiinni kiinni työelämään ja kartutat samalla arvokasta työkokemusta jo opiskellessasiTarjoamme sinulle tutkinnon vaatimuksen mukaisia työtehtäviä, työpaikkakouluttajan sekä näytön arvioijan kodinomaisessa hoivaympäristössä ammattitaitoisten hoivatyöntekijöiden ohjauksessa. Maksamme oppisopimusopiskelijalle aina YSOSTES:in ja ammattiliittojen ohjeiden mukaista palkkaa opintojen ajalta.

Meillä on eri paikkakunnilla yhteistyöoppilaitoksia, jotka vastaavat oppisopimuksen solmimisesta, tietopuolisista opinnoista sekä henkilökohtaisen opintosuunnitelman laatimisesta. Jos olet jo oppilaitoksen kirjoilla, voit tiedustella oppisopimuskoulutuksesta omasta oppilaitoksestasi. Voit myös olla yhteydessä meihin, jolloin autamme sinua selvittämään sinulle parhaiten sopivia vaihtoehtoja.

Kesätöissämme sosiaali- ja terveysalan opiskelijat pääsevät tutustumaan hoivakotiemme toimintaan, soveltamaan koulussa opittua käytäntöön sekä kehittymään ja oppimaan uutta. Opinnoista ja niiden vaiheesta riippuen opiskelija voi kesän ajan toimia sijaisena, suorittaa harjoittelujakson tai tulla oppisopimusopiskelijaksi. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen.

Tästä kesäduuneihin!