Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Rekrytointiprosessimme

Työpaikan haku voi jännittää varsinkin kokematonta työnhakijaa. Tällä sivulla avaamme tyypillisimmän hakuprosessimme ja kerromme mitä hakijalta odotamme.

hero icon left
hero icon right

Käytössämme on sähköinen rekrytointijärjestelmä ja toivomme kaikki hakemukset tätä kautta. Hakemuksia käsittelevät rekrytoiva esimies ja useimmiten myös alueen rekrytointikoordinaattori. Käyttämällä rekrytointijärjestelmää voimme käsitellä hakemuksia sujuvammin ja nopeammin.

Mitä hakulomakkeessa kysytään?

Järjestelmän hakulomakkeessa kysytään yhteystietojen lisäksi koulutustietoja ja tietoja työkokemuksestasi. Voit myös liittää hakemukseesi hakukirjeen ja/tai ansioluettelosi. Paras tiedostomuoto on pdf tai word. Hakulomaketta täyttäessäsi voit myös valita, miten pitkään hakemuksesi on voimassa.

Hakulomakkeella voi olla myös avoimia kysymyksiä. Näihin kannattaa vastata, sillä siten sinun on mahdollista erottautua muista hakijoista. Vastaus kannattaa muotoilla ytimekkääksi.

Millainen on hyvä hakemus ja ansioluettelo/CV?

Avainsanoja ovat selkeys ja ytimekkyys. Oman osaamisen lisäksi kannattaa kertoa, miksi olet kiinnostunut kyseisestä tehtävästä ja mitä annettavaa sinulla olisi tehtävälle. Omasta osaamisesta kannattaa kertoa rohkeasti ja positiivisesti mutta liioittelematta.

Vinkkejä ja hyviä mallipohjia ansioluettelon tekemiseen löytyy netistä. Pääsääntö on, että ansioluettelon sisältö kannattaa järjestää aikajärjestykseen viimeisimmästä työkokemuksesta alkaen. Voit korostaa juuri sitä kokemusta, joka on tärkeä haettavassa tehtävässä. Liioittelua kannattaa kuitenkin välttää. Muistathan myös mainita yhteystietosi.

Mitä tapahtuu, kun jätän hakemuksen?

Hakemuksesi tallentuu rekrytointijärjestelmäämme j arekrytoiva esimies ja/tai alueen rekrytointikoordinaattori tutustuu hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia usein jo hakuaikana ja on saattaa olla, että aloitamme haastattelukierroksen jo ennen kuin hakuaika on päättynyt. Pyrimme vastaamaan kaikille hakijoille mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Onnittelut, sait kutsun haastatteluun! Tässä muutama vinkki, miten onnistua haastattelussa.

Haastattelussa pääset kertomaan lisää esimerkiksi työkokemuksestasi ja opiskelutaustastasi sekä siitä, mikä sinua tässä tehtävässä kiinnostaa ja innostaa. Meille on tärkeää, että myös sinä tunnet saavasi haastattelun myötä lisätietoa avoimesta tehtävästä ja Attendosta työpaikkana.

Työpaikkailmoitus kannattaa vielä käydä kertaalleen läpi ennen haastattelua. Voit pohtia omia vahvuuksiasi ja kehittymiskohteitasi suhteessa tehtävään. Voit myös miettiä etukäteen sinua askarruttavia kysymyksiä työpaikasta tai tehtävästä.

Saavuthan ajoissa paikalle ja otathan mukaasi henkilöllisyystodistuksen lisäksi opiskelu- ja työtodistuksesi. Ilmoitathan, mikäli sinulle tulee este, etkä pääsekään osallistumaan haastatteluun. Haastattelijan nimi kannattaa myös merkitä muistiin, sillä saattaa olla, että sinua on vastassa joku muu kuin haastattelija tai rekrytoiva esimies.

Ole haastattelussa oma itsesi, äläkä välitä, jos vähän jännittää! Jos jokin kysymys tuntuu vaikealta, voit rohkeasti pyytää lisäaikaa miettimiseen.

Pyrimme haastattelun aikana kertomaan sinulle, miten prosessi etenee ja millä aikataululla tulemme olemaan sinuun yhteydessä. Haastattelukierroksia saattaa olla useampia ja rekrytointiprosessin loppuvaiheessa tulemme todennäköisesti kysymään sinulta myös suosittelijoita. Parhaimpia suosittelijoita ovat entiset esimiehesi ja muita mahdollisia tahoja ovat myös kollegasi tai yhteistyökumppanisi.