Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Sairaanhoitajaksi Attendolle

Attendolla sinulla on mahdollisuus kehittää ammatitaitoasi ja edetä urallasi. Meillä saat vastuuta ja sinun ammattitaitoasi kunnioitetaan. Sairaanhoitajana voit työskennellä myös tiiminvetäjänä, jolloin työhön sisältyy myös hallinnollisia tehtäviä.

hero icon left
hero icon right

Katso avoimet työpaikat sairaanhoitajille

Löydät kaikki sairaanhoitajien avoimet työpaikat linkistä. Selaamalla sivua alaspäin voit lukea, millaista on työskennellä kanssamme Attendolla.

Katso avoimet paikat

Miksi valitsisit juuri Attendon?

Attendolla keskitytään kohtaamisiin

Työntekijämme ovat aidosti läsnä kaikissa kohtaamisissa. Ystävällinen tervehtiminen antaa hyvän startin kohtaamiselle, niin työkavereiden, kuin asiakkaiden ja läheisten kanssa. Sairaanihoitajamme kohtaavat ihmiset yksilöinä ja kohtelevat jokaista kunnioittavasti. Kohtaamiset ovat suuressa osassa myös tiimityössä. Olemme sitoutuneet johtamisen kehittämiseen, koska uskomme sen lisäävään työntekijöiden sitoutuneisuutta, viihtyvyyttä ja kokonaisvaltaista mukavaa työfiilistä.

Mahdollisuus vaikuttaa

Attendolaiset ovat joustavia ja avuliaita tiimiläisiä. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhömme. Attendolla sinulla on mahdollisuus suunnitella omia työvuorojasi ja sovittaa näin työtä paremmin muun elämän menojen kanssa. Arjen työhön pääsee vaikuttamaan joka päivä: lähihoitajan oma persoona pääsee esille esimerkiksi harrastehetkien suunnittelussa tai uuden ideoinnissa. Olemme ketterä yritys: meillä on tapana toteuttaa hyvät ideat, usein nopeastikin.

Attendolla saat edetä urallasi

Me kannustamme ja tuemme työntekijöitämme viihtymään ja kehittymään työssään, innovoimaan uutta ja olemaan luova. Meillä jokainen työntekijä tuo tiimiin oman yksilöllisen lisänsä, ja jokaisella on oma urapolku, jonka löytymisessä haluamme tukea. Järjestämme sinulle kouluttautumismahdollisuuksia ja autamme sinua eteenpäin urallasi. Moni sairaanhoitajamme on edennyt urallaan esimerkiksi Attendo-kodin johtajaksi. Myös palvelutoimintojen puolella meillä työskentelee monta sairaanhoitajana uransa aloittanutta.

"Kaikkein palkitsevinta tässä työssä ovat ihanat ikäihmisemme, joiden hyvinvointi ja turvallisen elämän mahdollistaminen ovat perustehtäviäni. Heiltä ja heidän omaisiltaan saan parhaan palautteen ja voimavaroja työssä jaksamiseen”

-Ulla Sairaanhoitaja

Kouluttautumisesta uusia työkaluja ja askelia eteenpäin

Tia-Maaria Tia-Maaria Wahlströmia on aina vienyt eteenpäin halu kehittyä ja oppia lisää. Tia-Maaria valitsi Attendon osittain hyvien koulutusmahdollisuuksien takia. Viimeksi määrätietoinen ja touhukas Tia-Maaria on työnsä ohella opiskellut itsellensä esimies ja johtamisopintoja ja toivoo jatkavansa uraansa hoivakodin johtajaksi. Lue lisää Tia-Maarian polusta linkin kautta.

Lue Tia-Maarian uratarina

"Mielekäs työ ja hyvä työyhteisö innostavat minua. Kesätyöpaikassani esimiestyö oli hyvää, avointa ja tasapuolista. Kesätyöpaikassani minut otettiin osaksi tiimiä ja olin selkeästi yksi työntekijöistä.”

Jenni sairaanhoitajaopiskelija

Asioiden on oltava kunnossa

On täysin selvää, että hyvään hoivaan kuuluvat asiat on saatava koko Attendolla kuntoon ja suunta on kohti entistä parempaa hoivaa. Toimitusjohtajamme Virpi Holmqvist ottaa blogitekstissään kantaa epäkohtien korjaukseen ja kertoo mitä muutoksia Attendolla on jo tehty, ja mitä on tulossa.

Lue lisää

Vinkit työnhakuun

Jotta sinä onnistuisit saamaan haluamasi työpaikan, kerromme, mitä me Attendolla katsomme työhakemuksestasi ja miten työnhakuprosessi etenee.

Lataa tästä vinkit työnhakuun

Rekrytoinnin yhteystiedot

Oletko kiinnostunut töistä Attendolla? Ota yhteyttä alueesi rekrykoordinaattoriin. Voit laittaa myös viestiä whatsapilla.

Rekrytointikoordinaattorit