Attendo toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä on kielletty toistaiseksi.

Työtehtävät

Työntekijämme ovat meille kaikki kaikessa. Lue lisää työtehtävistä Attendolla.

Tutustu tehtäviin

Sairaanhoitajamme ovat tiimimme kantava voimavara, tärkeitä hengenluojia ja vahvoja vaikuttajia. Yhdessä muun tiimimme kanssa sairaanhoitajat takaavat asiakkaillemme asiantuntevan hoidon ja tekevät heidän arjestaan turvallista ja mielekästä. Meillä on sairaanhoitajille monenlaisia tehtäviä käytännön hoitotyöstä hallinnollisempiin rooleihin ja hyvät etenemismahdollisuudet alalla. Tarjoamme vastuullisen ja merkityksellisen toimen kannustavassa työympäristössä, jossa voit kehittyä eteenpäin ja edetä urallasi.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtajamme ohjaavat hoivakotiemme toimintaa. He rakentavat yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa asukkaille turvallisen ja mielekkään arjen. Yksikönjohtaja vastaa hoivakodin toiminnasta ja kehittämisestä. Yksikönjohtajana pääset tekemään töitä osaavan tiimimme kanssa ja kannustamaan heitä omalla esimerkilläsi jokapäiväisessä työssä. Tarjoamme vastuullisen ja itsenäisen toimen kannustavassa työympäristössä, jossa voit haastaa itseäsi ja edetä urallasi. Meillä jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä johtaa käytännön työssä itseään.

Lähihoitaja

Hoivatyöntekijät ovat tiimimme kantava voimavara. Lähihoitajamme auttavat rakentamaan turvallista ja mielekästä arkea avustamalla asukkaita päivittäisissä toimissa ja huolehtimalla heidän hyvinvoinnistaan. Tarjoamme vastuullisen ja merkityksellisen toimen kannustavassa työympäristössä, jossa voi kehittyä eteenpäin. Meillä jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä johtaa käytännön työssä itseään.

Sosionomi

Sosionomimme tukevat asukkaidemme osallisuutta ja mahdollisuutta mielekkääseen elämään. Sosiaalialan monipuoliset asiantuntijat osaavat kohdata kaikenlaisia ihmisiä ja ymmärtävät erilaisia elämäntilanteita. Tiimiemme sosionomit pääsevät kulkemaan asiakkaan rinnalla ja tukemaan häntä olemaan oman arkensa asiantuntija. Tarjoamme sosionomeillemme vastuullisen ja merkityksellisen toimen kannustavassa työympäristössä, jossa voit kehittyä eteenpäin. Meillä jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä johtaa käytännön työssä itseään.

Kokki

Ruoka luo viihtyvyyttä ja parantaa asukkaidemme hyvinvointia. Kokkimme ja keittiövastaavamme huolehtivat siitä, että asukkaat saavat päivittäin nauttia maukkaasta ja laadukkaasta kotiruoasta. Ruoan on oltava myös ravitsevaa, minkä varmistamme tekemällä ruoan aina itse alusta loppuun. Meillä perunamuusi tehdään perunasta ja itse tehdyn leivän tuoksusta saa nauttia hoivakodeissamme päivittäin.Tarjoamme keittiöhenkilökunnallemme vastuullisen ja merkityksellisen toimen työympäristössä, jossa voi kehittyä eteenpäin.

Siistijä

Siistijöidemme työ on meille tärkeää. Hoivatyössämme puhtaus, hygienia ja siisteys on välttämätön laatutekijä. Tarjoamme siistijöillemme vastuullisen ja merkityksellisen tehtävän työympäristössä, jossa voi kehittyä eteenpäin. Meillä jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä johtaa käytännön työssä itseään.

Hallinto

Meillä on hallinnossamme haastavia sekä monipuolisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille, jotka haluavat ottaa vastuuta ja työskennellä itsenäisesti ketterässä organisaatiossa. Meillä pääset mukaan edistämään hyvän ja laadukkaan hoivan toteutumista yksiköissämme. Tarjoamme vastuullisen ja merkityksellisen työn, missä voi kehittyä. Meillä jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä johtaa käytännön työssä itseään.