Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Työtehtävät

Työntekijämme ovat meille kaikki kaikessa. Tarjoamme vastuullisen ja merkityksellisen toimen kannustavassa työympäristössä, jossa voit kehittyä eteenpäin.

Tutustu tehtäviin

Sairaanhoitaja

Sairaanhoitajamme ovat sydämellisiä, sitoutuneita ja vastuullisia ammattilaisia. Yhdessä muun tiimimme kanssa sairaanhoitajat takaavat Attendo-kotien asukkaille asiantuntevan hoidon. He tekevät asukkaidemme arjesta turvallista ja mielekästä. Sairaanhoitajan vastuualueisiin katsotaan lääkevastaavana toimiminen, sairaanhoidolliset asiat yhdessä yksikön johtajan kanssa, sekä lääkehoitoon perehdyttäminen. Sairaanhoitaja voi työskennellä myös tiiminvetäjänä, jolloin työhön sisältyy myös hallinnollisia tehtäviä. Haluamme tarjota myös kehittymismahdollisuuksia ja urapolkuja: moni sairaanhoitajamme on edennyt tiiminvetäjästä esimerkiksi hoivakodin johtajaksi.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja on avainasemassa Attendo-kodeissa. Hän vastaa hoiva- tai palvelukodin toiminnasta, tavoitteista ja henkilökunnasta. Yksikönjohtajamme ovat näkemyksellisiä ja oma-aloitteellisia johtajia, jotka saavat tiiminsä kukoistamaan. Hyvä yksikönjohtaja on tiimityöskentelijä, joka kykenee itsenäiseen päätöksentekoon ja luovaan ongelmanratkaisuun. Yksikään päivä ei ole samanlainen, joten johtajalta kaivataan joustavaa suhtautumista muutokseen ja yllätyksiin. Yksikönjohtajalla on mahdollisuus luoda omasta Attendo-kodistaan toimiva kokonaisuus omalla tyylillään. Yksikönjohtaja kehittää hoivamme laatua entistä paremmaksi ja pääsee vaikuttamaan työssään tärkeisiin asioihin.

Lähihoitaja

Sitoutuneet, vastuulliset ja innostuneet lähihoitajat ovat Attendo-kotiemme sydän. Lähihoitaja huolehtii työssään asukkaiden turvallisuudesta ja sosiaalisista tarpeista. Lähihoitajiemme työpanoksen avulla Attendo-kotien asukkaat nauttivat hyvästä, laadukkaasta arjesta. Lähihoitajamme työskentelevät tiiviisti asukkaiden, työkavereiden ja läheisten kanssa. He ovat vastuuntuntoisia, auttavaisia ja avoimia. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluvat muun muassa Attendo-kotien asukkaiden voimavarojen ja toimintakyvyn kartoittaminen sekä päivittäisen hoidon ja tuen tarjoaminen asukkaille.

Hoiva-avustaja ja hoitoapulainen

Hoiva-avustajalla on tärkeä rooli hoitotyön laadun varmistamisessa. Hänen työhönsä kuuluu Attendo-kotien asukkaiden avustamista arjen toiminnoissa, kuten ruokailussa, peseytymisessä ja asioinnissa. Hoiva-avustajan työtehtäviin kuuluvat myös kiireetön ja lämmin jutustelu, läsnäolo sekä esimerkiksi bingon pelaaminen asukkaiden kanssa. Hoiva-avustaja työskentelee lähihoitajan rinnalla avustavissa tehtävissä ja edellytämme häneltä hoiva-avustajan koulutusta.

Hoitoapulainen avustaa eri osa-alueiden tehtävissä: Hän voi tarjoilla ruokaa Attendo-kotien asukkaille, auttaa siisteyden ylläpidossa ja pyykkihuollon tehtävissä. Hoitoapulaisen työpäivään kuuluu myös paljon mukavaa ajanviettoa Attendo-kotien asukkaiden kanssa. Hoitoapulaisen työhön ei sisälly varsinaista hoitotyötä.

Sosionomi

Sosionomimme tukevat Attendo-kotien asukkaiden mahdollisuutta mielekkääseen elämään. Sosiaalialan monipuoliset asiantuntijat osaavat kohdata kaikenlaisia ihmisiä ja ymmärtävät erilaisia elämäntilanteita. Tiimiemme sosionomit kulkevat asukkaan rinnalla, ja tukevat häntä olemaan oman arkensa asiantuntija. Sosionomimme ovat luovia, sydämellisiä ja avoimia uusille ideoille.

Kokki

Ruoka luo viihtyvyyttä ja parantaa asukkaidemme hyvinvointia. Kokkimme ja keittiövastaavamme huolehtivat siitä, että Attendo-kotien asukkaat saavat päivittäin nauttia maukkaasta, ravitsevasta ja laadukkaasta kotiruoasta. Kokkimme varmistavat ruuan laadun tekemällä aterian aina itse alusta loppuun. Kokkimme kokkaavat kotimaisista raaka-aineista: perunamuusi tehdään perunasta ja itse tehdyn leivän tuoksusta saa nauttia hoivakodeissamme päivittäin. Parhaan makuelämyksen mahdollistamiseksi keittiömme ovat huipputasoisia ja välineemme laadukkaita.

Siistijä

Puhtaat tilat luovat tunnelmaa ja turvallisuutta. Hoivatyössämme puhtaus, hygienia ja siisteys ovat välttämättömiä laatutekijöitä. Siistijämme ovat tarkkoja, organisointikykyisiä ja omatoimisia. Parhaan työjäljen mahdollistamiseksi tarjoamme laadukkaat siivousvälineet, -aineet sekä -laitteet. Hoivakotimme ovat nykyaikaisia ja haluamme pitää hyvää huolta viihtyisistä tiloistamme. Monipuolisten siivoustehtävien lisäksi, siistijän työtehtäviin kuuluu pyykkihuolto.

Hallinto

Meillä on hallinnossamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Meillä pääset mukaan edistämään hyvän ja laadukkaan hoivan toteutumista yksiköissämme. Attendo on ketterä organisaatio: työskentely meillä on inspiroivaa ja vastuullista, sekä täynnä kehittymismahdollisuuksia ja urapolkuja. Attendolaisena olet mukana tekemässä tärkeää ja vastuullista työtä yhdessä loistavien työkavereiden kanssa.