Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Hoiva- tai palvelukodin johtajaksi Attendolle

Hoiva- ja palvelukotiemme johtajat ovat näkemyksellisiä ja oma-aloitteellisia esihenkilöitä, jotka saavat tiiminsä kukoistamaan. Jos tunnistat itsessäsi halua vaikuttaa, paloa ihmisläheiseen johtamiseen sekä rohkeutta johtaa tiimiäsi myös muutoksessa, tämä rooli on oikea sinulle. Mitä jos tulisit kehittämään hoiva-alaa juuri meille?

Katso avoimet paikkamme yksikön johtajille.

Löydät linkistä kaikki avoimet työpaikat johtajille. Selaamalla sivua alaspäin voit lukea, millaista on työskennellä kanssamme Attendolla.

Miksi valitsisit juuri Attendon?

Attendolaiset tekevät merkityksellistä työtä.

Jokainen työntekijämme on tärkeä ja arvostettu osa tiimiä, jonka päivittäisellä työllä on suora vaikutus asiakkaidemme hyvinvointiin ja mahdollisuuteen elää täyttä, omannäköistä elämää. Johtajana sinä mahdollistat sen, että tiimisi jäsenet voivat antaa täyden ja parhaan panoksensa työhönsä joka päivä. Sinun työsi on tunnistaa ja ravita vahvuuksia, kohdata, kannustaa ja korjata.

Attendolla saa tukea.

Me kannustamme ja tuemme työntekijöitämme viihtymään ja kehittymään työssään, innovoimaan uutta ja olemaan luova. Meillä jokainen työntekijä tuo tiimiin oman yksilöllisen lisänsä, ja jokaisella on oma urapolku, jonka löytymisessä haluamme tukea. Attendo-kotien johtajille on luotu tukiverkosto muista johtajista, sekä aluepäälliköstä ja aluejohtajasta. Meillä työ on itsenäistä, mutta sitä tehdään yhdessä.

Attendolla satsataan johtamisen kehittämiseen.

Hyvä esihenkilö on innostava, empaattinen ja rohkea esimerkki työpaikalla. Hyvä johtaminen antaa henkilöstölle työrauhan ja luo muutokselle hedelmällistä työilmapiiriä, jossa on eteenpäin menemisen, haasteiden kohtaamisen ja jatkuvan kehittymisen tuntu. Olemme Attendolla sitoutuneet johtamisen kehittämiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että varmistamme että sinulla on työkalut, voimavarat ja edellytykset tehdä työsi parhaalla mahdollisella tavalla.

"Minulla on riittävä toimintavapaus ja voin järjestää töitäni pitkälti omalla tavallani. Attendossa luotetaan ja annetaan tilaa hoitaa asiat.  En mene työntekijöiden tontille puhaltelemaan niskaan enkä korjailemaan tai esittämään näkemyksiäni, jos niitä ei tarvita. Asiat voi usein hoitaa monella eri tavalla – ihmiset tykkäävät, kun heihin luotetaan."

- Jyrki Mielenterveyskuntoutujien palvelukodin johtaja

-Asukkaalla pitää olla oikeus vaikuttaa omaan arkeensa, ja myös läheisten toiveita tulee kuunnella. Jotta tämä onnistuisi, työntekijälle pitää tarjota hyvät edellytykset tehdä työnsä hyvin ja niin, että voi olla työstänsä ylpeä. Hyvä johtaja luo yksikölle hyvän maineen. Yksi viisaimmista kuulemistani sanonnoista on, luo takaovelle jono, niin etuovellekin syntyy jono.

-Virpi Attendo Suomen toimitusjohtaja

Asioiden on oltava kunnossa

On täysin selvää, että hyvään hoivaan kuuluvat asiat on saatava koko Attendolla kuntoon ja suunta on kohti entistä parempaa hoivaa. Toimitusjohtajamme Virpi Holmqvist ottaa blogitekstissään kantaa epäkohtien korjaukseen ja kertoo mitä muutoksia Attendolla on jo tehty, ja mitä on tulossa.

”Tyytyväinen henkilöstö, parempi palvelu”

Mielenterveyskuntoutujien palvelukotia johtava Jyrki Kulmala luottaa alaisiinsa. Henkilökunta onkin keskimääräistä tyytyväisempää. Attendo Lassilan mielenterveyskuntoutujien palvelukodin johtaja Jyrki Kulmala johtaa joukkojaan vapaus ja vastuu etunenässä.

Yhteys

Oletko kiinnostunut töistä Attendolla? Ota yhteyttä alueesi rekrykoordinaattoriin! Voit laittaa myös viestiä whatsapilla.
Pääkaupunkiseutu Mui Hong 044 494 0300
Länsi-Uusimaa Sari Blomqvist 044 494 4743
Kymenlaakso Marika Autio 044 752 5867
Keski-Suomi Liina Huuhtanen 044 494 4550
Itä-Suomi Nina Koski 044 494 4430 
Itä-Suomi Hanna Gök 044 494 0302
Pohjois-Karjala, Kainuu Henna Väkeväinen 044 494 0303
Varsinais-Suomi Nea Nieminen 044 494 2123
Häme Krista Golnick 044 494 1868
Pirkanmaa Hanna Tarvainen
(email: hanna.l.tarvainen)
050 539 1809
Satakunta Lotta Toivola 044 494 0301
Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa Niina Mattila 044 494 2935
Pohjois- ja Keski-Pohjanmaa Päivi Kuuva 044 494 2292 
Lappi Elina Nyman 044 494 2313

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@attendo.fi