Attendo Vantaan ja Keravan työterveyshuolto

Vantaa & Kerava

Kiinnostaako sinua työskennellä työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen parissa? Haluatko olla auttamassa ja ennaltaehkäisemässä työn kuormitusta ja sen vaikutuksia työntekijän työkykyyn? Haemme tällä hetkellä työterveyshuollosta kiinnostunutta lääketieteen lisensiaattia Attendon omaan työterveyshuollon yksikköön Vantaan Tikkurilaan ja Keravalle. Aiempi kokemus työterveyshuollosta katsotaan eduksi, mutta kiinnostus työhyvinvointia kohtaan on kaikkein tärkeintä.

Yksikössä työskentelee yhteensä 4 lääkäriä, joista vastaavana lääkärinä toimii työterveyshuollon erikoislääkäri. Lisäksi yksikössä on työterveyshuoltoon erikoistunut psykiatri. Asiakkaiksesi tulisi Attendon oma työterveyshuolto ja Vantaan kaupunki. Työjakson aloitus voidaan sopia toiveidesi mukaan. Työjakso voidaan sopia toistaiseksi ja työpanos olisi 3-5 päivää viikossa eli osa-aikaisuuskin olisi mahdollinen. Lääkärit ja hoitohenkilökunta ovat kaikki Attendolaisia ja kyseessä on erittäin pidetyt yksiköt ja kollegat.

-Työjakso sovittavissa
- Pätevyysvaatimus: Laillistettu lääkäri, työterveyslääkärin pätevyys
- Toimipisteet: Vantaa Tikkurila ja Kerava
- Työpanos 3-5 päivää viikossa
- Työnkuvana työterveyslääkärin työt
- Potilastietojärjestelmänä Acute

Lisätiedot ja hakemukset: aluekoordinaattori Mikko Wellingille, mikko.welling@attendo.fi / 044 494 1038

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia terveys- ja hoivapalveluita niin yksityisille, yritys- kuin kunta-asiakkaille. Yrityksemme on joustava ja kannustava työnantaja. Lähes 6000 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä.

Yhteystiedot

Mikko Welling
Aluekoordinaattori

0444941038
mikko.welling@attendo.fi