Brändijournalisti

Attendo Oy, Helsinki

Sytytkö tarinankerronnasta, kirjoittamisesta, dialogista somessa, podcasteista, datan visualisoinnista ja videoiden tuottamisesta? Tule uudeksi työkaveriksemme kertomaan Attendon tarinoita maailmalle!

Etsimme asiakaskokemus- ja viestintätiimimme jäseneksi kokenutta sisällöntuottajaa eli brändijournalistia, joka tulee kertomaan kohtaamisista ja arjen hetkistä Attendossa. Meitä on Suomessa 11 000 ja palvelemme kymmentä tuhatta meillä asuvaa suomalaista neljässä sadassa hoivakodissamme. Omat kokkimme valmistavat keittiöissämme vuosittain lähes 17 miljoonaa ateriaa!

Olet kokenut ja parhaisiin sisältöihin intohimoisesti suhtautuva sisällöntuottaja. Sinulla on sujuva kynä, erinomainen kyky olla dialogissa meille tärkeiden ihmisten kanssa ja halu palvella heitä omalla osaamisellasi.

Työkavereinasi toimivat lähitiimin lisäksi Attendon kymmenet someaktiivit eri puolilla Suomea. Koordinoit yhdessä heidän kanssaan sisältöjämme, jotta saavutamme strategian mukaiset tavoitteemme. Yksi intohimoistasi on analytiikka, jonka tulokset ohjaavat päivittäistä työtäsi. Ymmärrät, että muutos on pysyvä olotila ja reagoit siihen rauhallisesti ja joustavasti.

Lupaamme sinulle takuulla mielenkiintoisen ja monipuolisen työn hoiva-alalla. Bonuksena on tarjolla runsaasti hyvää duunifiilistä. Pääasiallinen työpaikkasi sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen ja suosittelijatietoineen viimeistään 15.12.2019 osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/1130/.

Lisätietoja antaa 10.12.2019 klo 10-11 Susanna Paloheimo, puh. 045 6709561

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja kunnille ja kuntayhtymille. Tarjoamme yksilöllistä hoivaa ja yhteisöllistä asumista ikäihmisille, vammaisille ja vammautuneille ihmisille, mielenterveyskuntoutujille sekä lastensuojelun asiakkaille. Arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen määrittävät yrityskulttuurimme.

Yhteystiedot