Vacancy Deactivated

Geronomi, Sosionomi tai alan opiskelija, Kesätyö

Attendo Vantaanhelmi, Vantaa

Attendo Vantaanhelmi Korsossa etsii

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

Etsimme kesätöihin juuri sinua, joka olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden parissa tehtävästä työstä. Työ sopii hyvin esim. geronomi- tai sosionomi-opiskelijalle; tietysti myös alan ammattilaiselle. Työnkuvaan kuuluu viriketoiminnan järjestäminen kahtena päivänä viikossa, muina päivinä osallistut asukkaiden hoivaan hoitajana. Työtä tehdään aamu ja iltavuorossa sekä viikonloppuisin. Työ sijoittuu touko-elokuun ajalle.

Hakijalta edellytämme hyviä sosiaalisia taitoja sekä sitoutunutta, iloista työasennetta. Olethan aktiivinen, idearikas ja ahkera viriketyön toteuttaja sekä osaava, joustava ja ammatillinen hoiva-alan ahertaja. Mukavat asukkaat ja hyvä työyhteisö tarjoavat sinulle työntäyteisen kesän!

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi.

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja tule mukaan! Lähetä sähköpostilla esittely itsestäsi ja kerro miksi meidän kannattaa valita tehtävään juuri sinut. Hakemukset osoitteeseen arja.lahtinen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Arja Lahtinen

044 366 3722
arja.lahtinen@attendo.fi