Vacancy Deactivated

Hammashoitaja

Attendo Terveyspalveluille Joensuuhun

Etsimme Joensuun työntekijärinkiimme uusia innokkaita hammashoidon ammattilaisia. Tarjoamme mahdollisuuden lisäansioiden hankkimiseen sekä arki-iltaisin että viikonloppuisin, halutessaan myös päivystyskokemusta kartuttaen. Työvuorot soviteltavissa erikseen työntekijän omien aikataulujen mukaan. Satunnaisesti työvuoroja voidaan suunnitella myös arkiaamuihin.

Aiempi päivystyskokemus ja Mediatri-tietojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa järjestämme perehdytyksen. Jos koet olevasi positiivinen ja tunnollinen tiimipelaaja joka ei säikähdä itsenäistä työskentelyä, voi tämä työ olla juuri sinua varten.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen mahdollisimman pian sähköpostitse (vilma.vahtermo@attendo.fi) . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Attendo on Pohjoismaiden johtava sosiaali- ja terveyspalveluyritys. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Yrityksemme on joustava ja kannustava työnantaja. Noin 8000 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä.

Yhteystiedot

Vilma Vahtermo
Aluekoordinaattori

0405482659
vilma.vahtermo@attendo.fi