Vacancy Deactivated

Hammaslääkäri Attendo Hammaslääkäri Kauppakadulle Seinäjoelle

Yksityishammashoidon vastaanotto

Haemme HAMMASLÄÄKÄRIÄ yksityishammashoidon vastaanotollemme Attendo Hammaslääkäri Kauppakatu Seinäjoelle.

Vuodesta 1978 toiminut 3 hoitohuoneen vastaanotto tarjoaa vakiintuneelle asiakaskannalleen kattavat hammaslääkärin ja erikoishammaslääkärin palvelut. Potilastietojärjestelmämme on AssisDent, joka on alansa markkinajohtaja yksityisellä sektorilla ja täyttää viranomaisten nykyiset ja tulevat vaatimukset.   

Haemme ensisijaisesti täyslaillistettua hammaslääkäriä, mutta olemme kiinnostuneita myös opintojen loppusuoralla olevista hammaslääkäreistä. Tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvät vuorovaikutustaidot, aktiivinen ja positiivinen ote, sekä kyky pitkäjänteiseen työskentelyyn. Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä monipuolista hammashoitotyötä, mukavan työilmapiirin ja erittäin kokeneiden kollegoiden tuen. Kannustamme myös haluasi kehittyä. Työajat on sovittavissa. Voit työskennellä meillä arkena joko aamu- tai iltavuoroissa klo 8-20.00. Myös viikonlopputyöskentely on mahdollista.

Lisätietoa voit kysyä vastaanoton asemavastaavalta Jenna Jalonen 0400 566 552.
Hakemuksesi ja ansioluettelosi voit lähettää osoitteeseen jenna.jalonen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia terveys- ja hoivapalveluita niin yksityisille, yritys- kuin kunta-asiakkaille. Arvomme ovat osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen - olemme joustava ja kannustava työnantaja. Noin 10 00 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä. Lue lisää www.attendo.fi 

Attendo Hammaslääkäri on aktiivinen ja kasvava työnantaja hammashoidossa joka tarjoaa loistavia työmahdollisuuksia sekä julkisella että yksityisellä puolella. Voit täydentää yksityisvastaanottoa muutamalla päivystysvuorolla tai työskennellä terveyskeskuksen lisäksi Attendon yksityisvastaanotolla. Molemmissa työympäristöissä on puolensa eikä kumpikaan sulje pois toista. Tarjoamme myös mahdollisuuksia vaikuttaa työntekoon, välineisiin ja kehitykseen.

Yhteystiedot

Jenna Jalonen
Asemavastaava

0400 566 552
jenna.jalonen@attendo.fi