Vacancy Deactivated

Hoiva-apulainen

Attendo Kallionsydän, Kiuruvesi

Haemme nyt siivous- ja keittotaitoista HOIVA-APULAISTA vakituiseen työsuhteeseen Attendo Kallionsydämeen.

Attendo Kallionsydän on Kiuruvedelle kesällä 2013 avattu hoivakoti, Mummola. Tarjoamme tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Tarkoituksenamme on olla asukkaamme koti loppuun saakka. Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia, joissa kummassakin on 15 asuntoa kooltaan 25m2.

Hoiva-apulainen tuuraa keittäjän lomat ja osallistuu hoivaan avustaviin tehtäviin. Siistijämme jää eläkkeelle toukokuussa 2017, jolloin hoiva-apulainen hoitaa siistijän tehtävät siitä eteenpäin 2,5 - 3 päivänä viikossa. Muutoin työntekijä työskentelee joko hoivassa tai keittiössä.

Koulutusta sinulla on hyvä olla keittiöön, siivoukseen sekä hoivaan, jotta voit työskennellä kaikissa toivotuissa tehtävissä. Työntekijältä toivomme reipasta työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja työkokemusta toivotuista työtehtävistä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Palkkaluokka on G 11 – G 14 koulutuksen mukaan. Työ alkaa 24.4.2017 tai sopimuksen mukaan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera osoitteeseen anu.vaananen@attendo.fi 24.2.2017 mennessä.

Henkilökuntaamme

  • Tarja Help-Väänänen

    "Meillä yksikään päivä ei ole samanlainen. Meillä on vapaat kädet tehdä päivästämme elämänmakuinen ja virkkeellinen. Asiakkaiden voimavarojen käyttäminen on minulle tärkeää ja sitä voin työssäni toteuttaa. "

    Sairaanhoitaja

    Tarja Help-Väänänen

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia terveys- ja hoivapalveluita niin yksityisille, yritys- kuin kunta-asiakkaille. Yrityksemme on joustava ja kannustava työnantaja. Lähes 6000 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä.

Attendo tarjoaa parasta mahdollista hoivaa, huolenpitoa ja palvelua – jokaikisenä päivänä. Onnistumalla tässä olemme onnistuneet myös toiminnassamme.

Vanhustenhuollon yksityiset palveluntuottajat ovat toimineet Suomen kunnissa ja kaupungeissa jo pitkään. Entistä useampi kunta päätyy hankkimaan sopimuksiin perustuvia terveys- ja hoivapalveluja saadakseen korkealaatuista hoitoa ja samanaikaisesti kustannussäästöjä. Kunnilla on myös erilaisia motiiveja ulkoistaa palvelujaan: jotkut haluavat kehittää ja parantaa toimintansa laatua; toiset taas tarvitsevat apua ylipäätään toiminnan tehostamiseen. Yhä useammin kunnat turvautuvat yksityisiin hoivapalvelujen tarjoajiin lisätäkseen asukkaidensa valinnanmahdollisuuksia.

Lisätietoa vanhusten palveluasumisesta, vuodeosasto -palveluista sekä hoitajavälityksestä löydät www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Anu Väänänen
Apulaisaluejohtaja


anu.vaananen@attendo.fi