Vacancy Deactivated

Hoiva-avustaja

Attendo Kalliola, Espoo

Haemme Espooseen  Attendo Kalliolaan HOIVA-AVUSTAJAA 
 
Attendo Kalliola on kauniille paikalle Espooseen joulukuussa 2019 valmistuva ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista, kevyempää palveluasumista ja intervallisasumista 60:lle asukkaalle. Hoivakodin tilaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota esteettömyyteen ja turvalliseen asumiseen. Attendon Mummola- hoivakodeissa jokainen asukas asuu omassa tilavassa asunnossaan, josta löytyy invamitoitettu WC/kylpyhuone.
 
Hoiva-avustajana ohjaat ja opastat asukkaita hoitosuunnitelman mukaisesti. Olet tärkeässä tehtävässä auttamassa hoivakotiemme asukkaita viihtymään ja voimaan hyvin. Avustat asukkaitamme heidän arkisissa toimissaan, pidät paikkoja siistinä sekä pidät yllä hyvää mielialaa seurustelemalla asukkaiden kanssa.
 
Tarjoamme sinulle
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- epassi liikunta -ja kulttuuriedun
 
Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Meillä on moninaiset työsuhde-edut ja pääset työskentelemään nykyaikaisissa tiloissa, jotka on rakennettu palvelemaan laadukkaan hoivatyön tarpeita.
Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!
 
Edellytämme sinulta
- hoiva-avustajan koulutusta
- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
 
Lisäksi arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten/kehitysvammaisten/mielenterveyskuntoutujien kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.
 
Kiinnostuitko?
Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa/palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 15.12.2019  mennessä. https://rekry.attendo.fi
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinnan teemme heti sopivan henkilön löydyttyä!
 
Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa Hoivakodin johtaja Maija Korpela maija.korpela@attendo.fi tai rekrytointikoordinaattori Sari Blomqvist, sari.blomqvist@attendo.fi
 
 

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Niina Suvanto

044 494 0150
niina.suvanto@attendo.fi