Vacancy Deactivated

Hoiva-avustaja

Attendo Sepänrinne, Kirkkonummi

Haemme Kirkkonummelle Attendo Sepänrinteeseen HOIVA-AVUSTAJAA  vakituiseen työsuhteeseen
 
Attendo Sepänrinne on Kirkkonummelle syksyllä 2019 avautunut ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista ja kevyttä palveluasumista. Meiltä saa myös lyhytaikaista hoivaa helpottamaan omaishoitajan arkea.
Hoivakodin asukkailla on oma tilava huone ja käytössä ovat viihtyisät yhteistilat. Kotimme tarjoaa asukkaalle turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään arjen. Ammattitaidolla ja välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.
 
Hoiva-avustajana ohjaat ja opastat asukkaita hoitosuunnitelman mukaisesti. Olet tärkeässä tehtävässä auttamassa hoivakotiemme asukkaita viihtymään ja voimaan hyvin. Avustat asukkaitamme heidän arkisissa toimissaan, pidät paikkoja siistinä sekä pidät yllä hyvää mielialaa seurustelemalla asukkaiden kanssa.
 
Tarjoamme sinulle
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- epassi -liikunta -ja kulttuuriedun
 
Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Meillä on moninaiset työsuhde-edut ja pääset työskentelemään nykyaikaisissa tiloissa, jotka on rakennettu palvelemaan laadukkaan hoivatyön tarpeita.
 
Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!
 
Edellytämme sinulta
- hoiva-avustajan koulutusta
- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
 
Lisäksi arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.
 
Kiinnostuitko?
Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa/palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 31.12.2019 mennessä. http://rekry.attendo.fi
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja valinnan teemme heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa Hoivakodin johtaja Anna Siivonen, anna.siivonen@attendo.fi tai puh. 044 7203134 tai rekrytointikoordinaattori Sari Blomqvist, sari.blomqvist@attendo.fi
 
 

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Suvi Liimatainen

044 720 3134
suvi.liimatainen@attendo.fi