Vacancy Deactivated

Hoiva-avustaja

Attendo Ventelä, Lohja

Haemme Lohjalle, Attendo Ventelään HOIVA-AVUSTAJAA vakituiseen työsuhteeseen
 
Attendo Ventelä on vuonna 2012 valmistunut 47 –paikkainen ikäihmisten hoivakoti Lohjalla. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa, joka mahdollistaa asukkaidemme turvallisen arjen aina elämän loppuun asti.
Hoivakodissa elämme tavallista ikäihmisten arkea, lisämausteen jokaiseen arkipäivään tuo jokin pieni aktiviteetti kuten musiikki, askartelu, bingo, leipominen ja ulkoilu
 
Hoiva-avustajana ohjaat ja opastat asukkaita hoitosuunnitelman mukaisesti. Olet tärkeässä tehtävässä auttamassa hoivakotiemme asukkaita viihtymään ja voimaan hyvin. Avustat asukkaitamme heidän arkisissa toimissaan, pidät paikkoja siistinä sekä pidät yllä hyvää mielialaa seurustelemalla asukkaiden kanssa.
 
Tarjoamme sinulle
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- epassi -liikunta -ja kulttuuriedun
Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Meillä on moninaiset työsuhde-edut ja pääset työskentelemään nykyaikaisissa tiloissa, jotka on rakennettu palvelemaan laadukkaan hoivatyön tarpeita.
 
Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!
 
Edellytämme sinulta
- hoiva-avustajan koulutusta
- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
 
Lisäksi arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.
 
Kiinnostuitko?
Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa/palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 31.12.2019  mennessä. http://rekry.attendo.fi
 
Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa Hoivakodin johtaja Jonna Savaloja, jonna.savaloja@attendo.fi puh. 044 4944530
 

Henkilökuntaamme

 • Sanna Halme

  "Paras kiitos on hymy onnellisilla kasvoilla"

  Lähihoitaja

  Sanna Halme

 • Salla-Mari Ranta

  "Ei ole tärkeätä tehdä paljon, vaan tehdä koko sydämestään sen minkä tekee"

  Lähihoitaja

  Salla-Mari Ranta

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Jonna Savaloja

044 494 4530
jonna.savaloja@attendo.fi