Vacancy Deactivated

Hoiva-avustaja

Attendo Levonmäkeen Keravalle

Haemme nyt HOIVA-AVUSTAJAA Attendo Levonmäen hoivakotiin Keravalle.

Attendo Levonmäki tarjoaa yksilöllistä ja virikkeellistä ympärivuorokautista hoivaa ja kuntoutusta yhteensä 46:lle ikääntyneelle asukkaalle. Viihtyisässä ympäristössä sijaitseva hoivakoti aloittaa toimintansa nyt syksyllä 2018. Hoivakodin kiinteistö on uusi ja se on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden asukkaiden tarpeita vastaavaksi.

Hakijalta edellytämme hoiva-avustajan koulutusta, aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työnkuva on monipuolinen. Työtehtäviin kuuluu mm. avustavat tehtävät keittiössä, aterioiden kuljettaminen toiseen yksikköön sekä hoivakodin siistiminen.

Työntekijässä arvostamme lisäksi innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.
Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Edellytämme, että sinulla on ajokortti sekä hyvä ajotaito.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelo mahdollisimman pian tai kuitenkin viimeistään 6.8.2018 mennessä hoivakodin johtajalle sähköpostilla osoitteeseen: eeva-leena.jokinen@attendo.fi.

Lisätietoja tarvittaessa antaa: keittiövastaava/kokki Pirjo Laakso ark. klo 12 -15 puh. 044 494 2487.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Emmi Kurikka

044 494 4200
emmi.kurikka@attendo.fi