Hoivakodin johtaja

Attendo Varistoon, Vantaalle

Haetaan HOIVAKODIN JOHTAJAA Attendo Varistoon, Vantaalle

Attendo Varisto on syyskuussa 2011 avattu hoivaa ja turvaa ikäihmisille tarjoava 60-paikkainen hoivakoti Vantaalla. Hoivakodissa asuu tehostetun palveluasumisen asiakkaita ympäri vuorokauden.

Hoivakodissa työskentelee johtajan lisäksi lähi- ja sairaanhoitajia, avustavaa henkilökuntaa, sosiokulttuurista virkistystoimintaa toteuttava henkilö sekä kokki. Ateriat tehdään omassa valmistuskeittiössä.

Keskeistä hoivatyössämme ovat asukkaiden perustarpeista, turvallisuudesta ja sosiaalisista tarpeista huolehtiminen, arvokkuuden osoittaminen ja mielekkään arjen mahdollistaminen. Visiomme on vahvistaa ihmistä ja työssämme toteutamme arvojamme - osaamista, sitoutumista ja välittämistä.

Etsimme hoivakotiin johtajaa joka esimerkillään ja innostavalla otteella saa henkilökunnan työskentelemään visiomme ja arvojemme mukaisesti sekä ottamalla asukkaiden toiveet huomioon henkilökunnan kanssa yhdessä tapahtuvassa toiminnan kehittämisessä.

Edellytämme johtajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveydenhuollon alalta (vähintään AMK-tasoinen tai vastaava) sekä kattavaa kokemusta hoiva-alalta. Edellytämme myös vähintään kolmen vuoden kokemusta esimiestehtävistä tai käytyä esimieskoulutusta.

Hoivakodin johtaja vastaa koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista hoivakodin laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Mikäli olet vastuullisesta työstä kiinnostunut ja itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon kykenevä terveydenhuollon ammattilainen, tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!

Täytä hakemus osoitteessa: https://rekry.attendo.fi/ ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse simo.saaranen@attendo.fi

Henkilökuntaamme

  • Anna Tiainen

    "Variston hoivakoti on hyvä työpaikka, koska siellä on mukavat työkaverit, motivoiva ja kannustava ilmapiiri ja eletään asukaslähtöistä arkea"

    Lähihoitaja

    Anna Tiainen

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Simo Saaranen
Aluejohtaja


simo.saaranen@attendo.fi