Hoivakodin johtaja

Attendo Hopeaharjuun, Sallaan

Haetaan hoivakodin johtajaa Attendo Hopeaharjuun, Sallaan

Sallassa sijaitseva Attendo Hopeaharju on viihtyisä hoivakoti. Hopeaharju tarjoaa hoivaa ja eritasoista tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Tarjoamme sekä tehostettua palveluasumista että lyhytaikaista intervallihoitoa esimerkiksi omaishoitajien lomajaksojen ajaksi.Hoivakodissa on 52 tehostetun palveluasumisen paikkaa sekä 6 intervallipaikkaa.

Edellytämme johtajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveydenhuollon alalta (vähintään AMK -tasoinen tai vastaava) sekä kattavaa kokemusta hoiva-alalta. Edellytämme myös vähintään kolmen vuoden kokemusta esimiestehtävistä tai käytyä esimieskoulutusta.

Hoivakodin johtaja vastaa koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista hoivakodin laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Mikäli olet vastuullisesta työstä kiinnostunut ja itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon kykenevä terveydenhuollon ammattilainen, tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!

Täytä hakemus osoitteessa: https://rekry.attendo.fi/ ja liitä mukaan ansioluettelosi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse aluejohtaja Minna Hirvaskoski, minna.hirvaskoski@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Minna Hirvaskoski
Aluejohtaja


minna.hirvaskoski@attendo.fi