Hoivakodin johtaja

Attendo Vänrikkiin, Siilinjärvelle

Haetaan hoivakodin johtajaa Attendo Vänrikkiin, Siilinjärvelle

Attendo Vänrikki on heinäkuussa 2018 avattu ikäihmisten hoivakoti. Talossa on 47 asukaspaikkaa, tällä hetkellä Vänrikki tarjoaa ainoastaan kotihoitoa talossa asuville senioriasukkaille. Syksyllä tarkoitus on laajentaa toimintaa ja aloittaa tehostetun palveluasumisen tuottaminen ikäihmisille.

Edellytämme johtajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveydenhuollon alalta (vähintään AMK -tasoinen tai vastaava) sekä kattavaa kokemusta hoiva-alalta. Edellytämme myös vähintään kolmen vuoden kokemusta esimiestehtävistä tai käytyä esimieskoulutusta.

Hoivakodin johtaja vastaa koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista hoivakodin laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Mikäli olet vastuullisesta työstä kiinnostunut ja itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon kykenevä terveydenhuollon ammattilainen, tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!

Täytä hakemus osoitteessa: https://rekry.attendo.fi/ ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse anneli.parviainen@attendo.fi

Hakuaika päättyy 25.4.2019

Osoite: Vänrikintie 5, 70910 Vuorela

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Anneli Parviainen
Palvelupäällikkö


anneli.parviainen@attendo.fi