Vacancy Deactivated

Hoivakodin johtaja

Attendo Villa Hirvensalo 1, Turku

Haemme HOIVAKODIN JOHTAJAA Attendo Villa Hirvesalo 1:een, Turkuun.

Attendo Villa Hirvensalo 1 on Turkuun vuonna 2008 avattu hoivakoti. Hoivakoti on suunnattu ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja tukea päivittäisissä toiminnoissaan. Asukaspaikkoja on neljässä ryhmäkodissa, yhteensä 60 paikka. Meillä voi asua kaupungin ostopalvelupaikalla, palvelusetelillä tai itse maksavana.

Hoivakodin johtaja vastaa koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista hoivakodin laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen.

Edellytämme hakijoilta

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveydenhuollon alalta
  • Vähintään 2 vuotta kokemusta vanhusten parissa
  • Johtamisen pätevyyttä (1-2 vuotta) tai 20-30 op laajuiset johtamisopinnot
  • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan
  • Attendon ja lupaviranomaisten edellytysten täyttämiseksi hakijan tulee pyydettäessä osoittaa pätevyytensä todistuksilla. Kelpoisuusehdon täyttymisen osoittavat dokumentit voi myös jättää tämän hakemuksen liitteenä

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisömme! Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Käytössämme on myös mm. Smartum-liikunta -ja kulttuurietu ja ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet sekä tuki. Täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi 28.7. mennessä osoitteessa https://rekry.attendo.fi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa
aluejohtaja Sari Laakso sähköpostitse: sari.laakso@attendo.fi
8.7.-21.7.2019 palvelupäällikkö Teemu Peltomäki sähköpostitse: teemu.peltomaki@attendo.fi tai puhelimitse 044 494 4539
22.-28.7.2019 palvelupäällikkö Raija Poutiainen sähköpostitse raija.poutiainen@attendo.fi tai puhelimitse 044 494 4359

Attendo on Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tuottaja. Hoidamme ja hoivaamme suomalaisia operoimalla noin 400 hoiva- ja palvelukotia ympäri maan. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme ovat osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen, pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. 

Yhteystiedot

Raija Poutiainen

044 494 3420
raija.poutiainen@attendo.fi