Vacancy Deactivated

Hoivakodin johtaja

Attendo Kuunari, Kemi

Etsimme uutta johtajaa Kemissä sijaitsevaan laadukkaaseen seniorikotimme Attendo Kuunariin. Talossa on vuokra-asuntoja senoireille, joilla on jo avun ja palveluiden tarvetta. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Hoivakodin johtaja vastaa koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista hoivakodin laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisömme! Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Käytössämme on myös mm. Smartum-liikunta -ja kulttuurietu ja ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet sekä tuki.

Edellytämme hakijoilta:

Soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveydenhuollon alalta
Vähintään 2 vuotta kokemusta vanhustyöstä
Johtamisen pätevyyttä (1-2 vuotta) tai 20-30 op laajuiset johtamisopinnot
Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Attendon ja lupaviranomaisten edellytysten täyttämiseksi hakijan tulee pyydettäessä osoittaa pätevyytensä todistuksilla. Kelpoisuusehdon täyttymisen osoittavat dokumentit voi myös jättää tämän hakemuksen liitteenä.

Täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteessa https://rekry.attendo.fi/, kuitenkin 28.7.2019 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Minna Hirvaskoski: minna.hirvaskoski@attendo.fi.

Osoite: Mikonpolku 1, 94720 KEMI

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Minna Hirvaskoski
Aluejohtaja

minna.hirvaskoski@attendo.fi