Vacancy Deactivated

Hoivakodin johtaja

Attendo Marttiin, Raisioon

Attendo Martti on Raision Ihalassa sijaitseva hoivakoti , joka tarjoaa tehostettua palveluasumista 64 ikäihmiselle. Attendo Martti tarjoaa asiakaslähtöistä, terveyttä edistävää hoivaa. Kuntouttava työote näkyy arjessa. Yksilön kunnioittaminen toimii ohjaavana arvona toiminnassamme. 

Edellytämme johtajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveydenhuollon alalta (vähintään AMK-tasoinen tai vastaava) sekä kattavaa kokemusta hoiva-alalta. Edellytämme myös vähintään kolmen vuoden kokemusta esimiestehtävistä tai käytyä esimieskoulutusta.

Hoivakodin johtaja vastaa koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista hoivakodin laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen.

Mikäli olet vastuullisesta työstä kiinnostunut ja itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon kykenevä terveydenhuollon ammattilainen, tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen! Täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi osoitteessa: http://rekry.attendo.fi/. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Sari Laakso, sari.laakso@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot