Vacancy Deactivated

Hoivakodin johtaja

Attendo Tähtiniemeen, Heinolaan

Haemme nyt Attendo Tähtiniemeen, Heinolaan, HOIVAKODIN JOHTAJAA

Attendo Tähtiniemi on kesällä 2013 Heinolaan avattu 30-paikkainen ikäihmisten hoivakoti, Mummola. Hoivakoti tarjoaa ikäihmisille ja muistisairaille kodinomaista asumispalveluja, niin vakituiseen, kuin lyhytaikaiseen tarpeeseen. Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia, joissa kummassakin on 15 asuntoa. 

Hoivakodin johtaja vastaa koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. 

Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon.
Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen.

Edellytämme johtajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveydenhuollon alalta (vähintään AMK-tasoinen tai vastaava) sekä kattavaa kokemusta, hoiva-alalta, ikäihmisten parista. Edellytämme myös vähintään kahden-kolmen vuoden työkokemusta esimiestehtävistä mielellään vastaavasta yksiköstä, kotihoidosta, palvelutalosta tai / ja käytyä esimieskoulutusta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Mikäli olet vastuullisesta työstä kiinnostunut ja itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon kykenevä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen, tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen! 

Täytä hakemus osoitteessa: https://rekry.attendo.fi/ ja liitä mukaan ansioluettelosi. Huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse aluejohtaja Tiina Talonen: tiina.talonen@attendo.fi 

Attendo on Suomen johtava yksityinen sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille ja senioreille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tuotamme vammaispalveluja, lastensuojelupalveluja ja kuntoutuspalveluja ammattimaisella otteella. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Tiina Talonen
Aluejohtaja


tiina.talonen@attendo.fi