Ilta- ja viikonloppuvastaanoton lääkäri

Tampere

Olemme startanneet 5.6. Tampereen terveyskeskuksessa Hatanpään lääkäriasemalla ilta- ja viikonlopun kiirevastaanotot. Heinäkuu vedetään henkeä ja 7.8. jatketaan taas! Vuorossa työskentelee pääsääntöisesti kaksi lääkäriä ja hoitajaa. Vastaanotot ovat arkisin klo 16-20 ja viikonloppuisin klo 10-16. Potilaat tulevat vastaanotolle terveyspalvelujen neuvonnan kautta ajanvarauksella. Lisäksi samanaikaisesti järjestetään sairaanhoitajan vastaanotto, jonka kautta hakeutuville potilaille on varattu lääkärin listalla tilaa. Laboratorio on käytettävissä arkisin klo 18 saakka, muuna aikana käytössä on pikatestit. Röntgen on avoinna arkisin klo 17.30 saakka, 26.6. alkaen klo 14.30 saakka. Tietojärjestelmänä on käytössä Pegasos.

Toisena lääkärinä vuorossa voi työskennellä tk-kokemusta jo kerryttänyt kandi!

Hatanpään lääkäriasema sijaitsee sairaalan yhteydessä, hyvien liikenneyhteyksien tai reippaimmille pyörä- ja kävelymatkan päässä keskustasta. 

Täytä hakemus alapuolelta tai kysy lisää!

Osoite: Hatanpäänkatu 24, Tampere

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia terveys- ja hoivapalveluita niin yksityisille, yritys- kuin kunta-asiakkaille. Arvomme ovat osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen – olemme joustava ja kannustava työnantaja. Yli 7500 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä.

Yhteystiedot

Merja Inkinen
Yhteyspäällikkö

040 351 6089
merja.inkinen@attendo.fi

Hae tästä

Liitä CV (ei pakollinen tieto)
(Muodoissa: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB tai vähemmän)
Henkilökohtainen kirje (ei pakollinen tieto)
(Muodoissa: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB tai vähemmän)