Vacancy Deactivated

Keikkaileva hoitoapulainen

Attendo Aurora, Ivalo

Haemme nyt hoitoapulaisia keikkatyöhön Attendo Auroraan, Ivaloon

Työtä on tarjolla viikonloppuisin

Etsimme avustaviin tehtäviin juuri sinua, joka olet työtä pelkäämätön ja ahkera. Työ sopii hyvin myös esim. opiskelijalle tai nuorelle jolla ei ole aikaisempaa kokemusta hoivakodin avustavista tehtävistä. Työnkuvaan kuuluu mm. avustaminen keittiössä,ruuan lämmitys, astioiden ja ruokien tarjoilu yksikössä, roskien vieminen ja yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä pyykkihuollon tehtäviä. Työtä tehdään päivävuorossa viikonloppuisin.

Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta työskentelyyn ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista työasennetta.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48§:n mukainen rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden turvaamiseksi koko työsuhteen ajalle.

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja tule mukaan! Palkkaamme työntekijän heti sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja ja hakemukset: anu.puustinen@attendo.fi, 044-4943920

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi

Yhteystiedot

Anu Puustinen

044 494 3920
anu.puustinen@attendo.fi