Vacancy Deactivated

Keikkaileva lähihoitaja

Attendo Kotokaarre, Riihimäki

Etsimme LÄHIHOITAJIA keikkatyöhön Attendo Kotokaarteeseen, Riihimäelle

Kotokaarre on Riihimäellä sijaitseva palvelukoti, joka tarjoaa tuettua ja tehostettua palveluasumista ikääntyneille asukkaille. 30-paikkainen palvelukoti Kaarre tarjoaa tuettua asumista kotihoidon menetelmin asiakkaille, jotka tarvitsevat terveydentilan tai muun syyn johdosta ohjausta ja tukea kotona asumiseen. Kotokaarteen palvelukotiin kuuluu 19-paikkainen ryhmäkoti Ilona, joka on tehostetun palveluasumisen yksikkö.

Kotokaarteen palvelukoti on profiloitunut 2019 aktiivista arkea ja kuntouttavaa toimintaa tukevaksi yksiköksi. Palvelukodin kuntouttavaa toimintaa tuetaan viikoittaisilla fysioterapeutin ohjaus- ja arviointikäynneillä. Yksikön henkilökunta on Kunnon Hoitaja koulutusohjelmassa.

Hakijalta edellytämme lähihoitajan koulutusta, ja aitoa kiinnostusta työskentelyyn ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta asennetta työhön. Myös alan opiskelijat huomioidaan!

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule juttelemaan erilaisista mahdollisuuksista!

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan!

Tarjoamme:

  • haastavan ja mielenkiintoisen työn
  • viihtyisän työympäristön ja mahtavat työkaverit
  • mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • smartum liikunta- ja kulttuuriedun
  • ateriaedun

Mikäli kiinnostuit ja olet halukas työskentelemään viihtyisässä palvelukodissa mukavien työkavereiden kanssa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 11.8.2019 mennessä osoitteeseen: merja.astedt@attendo.fi. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai rekrytointikoordinaattori Krista Golnickilta: krista.golnick@attendo.fi, 044 494 1868.

Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Merja Åstedt

p. 044 792 8959
merja.astedt@attendo.fi