Vacancy Deactivated

Keikkaileva lähihoitaja

Attendo Valkeinen, Suonenjoki

Haemme nyt keikkailevia hoitajia Suonenjoen Valkeisen hoivakotiin.

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.

Attendo Valkeisen hoivakoti on 31 paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hoivakodissa on viihtyisät remontoidut yhteistilat sekä jokaisella asukkaalla oma tilava huone ja WC/suihkutila. Tilat on suunniteltu niin asukkaat kuin hoivahenkilöstökin huomioiden. Lue lisää hoivakodistamme https://www.attendo.fi/valkeinen.

Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia.

Voit olla alan ammattilainen tai opinnoissa jo hieman edennyt opiskelija. Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian palvelukodin johtaja Kirsi Asikaiselle osoitteeseen: kirsi.asikainen@attendo.fi, kuitenkin 9.8.2019 mennessä. Kerro itsestäsi vapaasti; koulutuksestasi, työkokemuksista, erityisosaamisesta yms. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse 044 494 4310.

 

Henkilökuntaamme

 • Heini

  "Laadukasta ja toiminnallista työtä päivittäin"

  Hoitaja ja laatukoordinaattori

  Heini

 • Hanna

  "Arvokasta hoitotyötä päivittäin"

  Arvovalmentaja

  Hanna

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Kirsi Asikainen

044 494 4310
kirsi.asikainen@attendo.fi