Vacancy Deactivated

Keikkaileva lähihoitaja

Attendo Tallisaari, Suolahti

Haemme nyt KEIKKAILEVIA HOITAJIA Suolahteen, Attendo Tallisaareen.

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.

ATTENDO TALLISAAREN hoivakoti sijaitsee Suolahdella Äänekoskella. Asukkaina on ikääntyneitä sekä mielenterveyskuntoutujia. Tallisaaressa eletään monipuolista ja elämäntäyteistä arkea. Hoivakodin jokainen kodin asukas asuu omassa huoneessaan, eli omassa kodissaan. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään - innostamme elämään.

Voit olla alan ammattilainen tai opinnoissa jo hieman edennyt opiskelija. Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Mikäli kiinnostuit lähetä hakemus ja ansioluettelo mahdollisimman pian rekrytointikoordinaattori Liina Huuhtaselle osoitteeseen: liina.huuhtanen@attendo.fi, kuitenkin 19.9.2019 mennessä. Kerro itsestäsi vapaasti; koulutuksestasi, työkokemuksista, erityisosaamisesta yms. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse: 044-4944550 (arkisin 8-16).

Osoite: Sumiaistentie 102, 44201 SUOLAHTI

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Liina Huuhtanen
Rekrytointikoordinaattori

0444944550
liina.huuhtanen@attendo.fi