Vacancy Deactivated

Keikkaileva lähihoitaja

Attendon hoivakodit, Riihimäki

Haemme nyt keikkatyöntekijöitä LÄHIHOITAJAN tehtäviin Attendon hoivakoteihin Riihimäelle!

Voit olla alan ammattilainen tai opinnoissa edennyt opiskelija. Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin taii vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.
Ota rohkeasti yhteyttä ja tule keskustelemaan mahdollisuuksista!

Tartu mielenkiinoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan! Tarjoamme:

  • haastavan ja mielenkiintoisen työn
  • viihtyisän työympäristön ja mahtavat työkaverit
  • mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • ateriaedun

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Kerro vapaasti itsestäsi: koulutuksestasi, työkokemuksista, erityisosaamisesta yms. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: krista.golnick@attendo.fi.

Osoite: 11100 RIIHIMÄKI

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää: www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Krista Golnick
Rekrytointikoordinaattori

044 494 1868
krista.golnick@attendo.fi