Vacancy Deactivated

Keikkaileva lähihoitaja

Attendo Kirkkopuisto, Utajärvi

Haemme nyt KEIKKAILEVAA LÄHIHOITAJAA Utajärvelle, ikäihmisten hoivakotiin.

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendossa.

Attendo Kirkkopuisto on joulukuussa 2018 avattu 41-paikkainen hoivakoti, jossa kukoistavat puutarha ja virikkeet, elämänlaatu, asukkaat ja henkilöstö. Attendon Puutarha & Ulkoilu -teemakodissa ammennetaan iloa ja elämänvoimaa ulkoilusta ja luonnosta sekä virikkeellisestä yhdessä tekemisestä.

Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Tuemme asukkaiden kuntoutumista, kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään - innostamme elämään.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi perus-/lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa, myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan). Hakijalta edellytämme myös aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Keikkatyöntekijälle tarjoamme viihtyisän majoituksen, joten voit työvuorojesi lomassa vaikka tutustua alueen retkeilymahdollisuuksiin yleisöäänestyksessä vuoden 2018 parhaaksi retkikohteeksi valitulla Rokuanvaaralla, Rokua Geoparkissa.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.08.2019 mennessä hoivakodin johtajalle osoitteeseen marja.nappa@attendo.fi. Kerro vapaasti itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksistasi ja jopa erityisosaamisestasi. Lisätietoja saat ensisijaisesti sähköpostitse (tai vaihtoehtoisesti puhelimitse arkisin 8-16: 044-494 1170 / Marja Näppä).

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Marja Näppä

044 494 1170
marja.nappa@attendo.fi