Vacancy Deactivated

Keikkaileva lähihoitaja

Attendo Venla, Klaukkala

Haemme nyt KEIKKAILEVIA HOITAJIA Klaukkalassa olevaan Attendo Venla hoivakotiin.

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.

Attendo Venla on lokakuussa 2017 Nurmijärvelle avautunut 57-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Venla edustaa Attendon Mummola-suunnittelua. Mummolassa asut omassa tilavassa huoneessasi ja käytössäsi ovat viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Venlassa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.

Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään - innostamme elämään.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vast.), aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Huomioimme myös alalla opiskelevat henkilöt.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian palvelukodin johtaja Minna Aittakalliolle: minna.aittakallio@attendo.fi, kuitenkin 31.7.2019 mennessä. Kerro itsestäsi vapaasti; koulutuksestasi, työkokemuksista, erityisosaamisesta yms. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse 044 4944 2820.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Minna Aittakallio

044 494 2820
minna.aittakallio@attendo.fi