Vacancy Deactivated

Keikkaileva lähihoitaja

Attendo Villa Pentby, Raasepori

Haemme LÄHIHOITAJIA tuntipalkkaiseen keikkatyöhön Attendo Villa Pentbyhyn.

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin, kun sinulle parhaiten sopii, vaikka toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen.

Tiimissä hoitajat työskentelevät itsenäisesti sekä vastuullisesti potilaan hoitoa ja arkea kunnioittaen. Hoitaja tukee asiakasta itsenäiseen elämään yhteiskunnan yhdenvertaisena jäsenenä ja parantaa elämänlaatua hoitosuunnitelman mukaisesti.

Edellytämme hakijalta vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava) sekä lääkehoidon ammattimaista osaamista. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen mahdollisimman pian Tiina Sundholmille: tiina.sundholm@attendo.fi, kuitenkin 24.7.2019 mennessä. Otsikoi hakemus "lähihoitaja keikka". Kiitos! Lisätiedustelut samasta osoitteesta.

Henkilökuntaamme

  • Gina Kanerva, Mary-Ann Holmberg-Grönholm ja Benita Lewandoffsky

    "Yhdistettyä osaamista päivän suunnittelussa "

    Sairaanhoitaja (vas.), lähihoitaja ja perushoitaja

    Gina Kanerva, Mary-Ann Holmberg-Grönholm ja Benita Lewandoffsky

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Ann-Catrin Grünn

044 494 4077
ann-catrin.grunn@attendo.fi