Vacancy Deactivated

Keikkaileva lähihoitaja

Attendo Ventelä, Lohja

Haemme nyt KEIKKAILEVIA HOITAJIA Lohjalle Attendo Ventelän hoivakotiin.

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.

Attendo Ventelä on vuonna 2012 avattu 47 -paikkainen ikäihmisten hoivakoti Lohjalla. Attendo Ventelä tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Lue lisää hoivakodistamme https://www.attendo.fi/Ventelä.

Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään - innostamme elämään.

Voit olla alan ammattilainen tai opinnoissa jo hieman edennyt opiskelija. Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.
Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian hoivakodin johtajalle Jonna Savalojalle: jonna.savaloja@attendo.fi, kuitenkin 31.7.2019 mennessä.

Kerro itsestäsi vapaasti; koulutuksestasi, työkokemuksista, erityisosaamisesta yms.

Henkilökuntaamme

 • Sanna Halme

  "Paras kiitos on hymy onnellisilla kasvoilla"

  Lähihoitaja

  Sanna Halme

 • Salla-Mari Ranta

  "Ei ole tärkeätä tehdä paljon, vaan tehdä koko sydämestään sen minkä tekee"

  Lähihoitaja

  Salla-Mari Ranta

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi

Yhteystiedot

Jonna Savaloja

044 494 4530
jonna.savaloja@attendo.fi