Vacancy Deactivated

Keikkaileva lähihoitaja

Attendo Saariston hoivakeskus, Kuopio

Haemme uusia keikkatyöntekijöitä lähihoitajan tehtäviin Attendo Saariston hoivakeskukseen

Attendo Saariston Hoivakeskus sijaitsee Kuopiossa, luonnonkauniissa Saaristokaupungissa. Hoivakeskuksessa on 30 asukaspaikkaa. Tuotamme palveluasumista, tehostettua, ympärivuorokautista palveluasumista sekä omaishoitajien vapaapäiviksi vuorohoitoa.

Voit olla alan ammattilainen tai opinnoissa edennyt opiskelija. Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.

Tarjoamme mm.:

 • haastavan ja mielenkiintoisen työn
 • viihtyisän työympäristön ja mahtavat työkaverit
 • mahdollisuuden kehittyä työssäsi

Edellytämme:

 • tehtävään soveltuvaa tutkintoa tai riittävän pitkälle edenneitä opintoja (lähihoitajaopiskelijalta HoHu/HyTo suoritettuna ja sairaanhoitajaopiskelijalta toivomme, että ensimmäinen perusharjoittelu on suoritettu)
 • hygieniapassi
 • aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
 • tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan!
Kerro vapaasti itsestäsi: koulutuksestasi, työkokemuksista, erityisosaamisesta yms. Lähetä vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian hoivakodin johtajalle Heidi Tähdelle osoitteeseen: heidi.tahti@attendo.fi, kuitenkin 8.8.2019 mennessä. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse 044 494 0990.

Henkilökuntaamme

 • Terhi

  "Toiminnallisessa ympäristössä on leppoisa asua; pitkin viikkoa toteutamme omahoitajahetkiä, erilaisia toimintatuokioita sekä ulkoilemme omalla kivalla aidatulla piha-alueellamme. Omahoitajuus hoivakodissamme tuo sujuvuutta ja pysyvyyttä asukkaan arkeen sekä solmii luottamuksellisen ja avoimen suhteen hoitajan, asukkaan sekä omaisen välille."

  Laatukoordinaattori ja arvovalmentaja

  Terhi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Heidi Tähti

044 494 0990
heidi.tahti@attendo.fi