Vacancy Deactivated

Keikkailevia lähihoitajia

Attendo Kotipolku & Attendo Kielokoti, Jokirinne, Muhos

Etsimme Attendo Kotipolkuun ja Attendo Kielokotiin, Jokirinteelle, Muhokselle

LÄHIHOITAJIA keikkatöihin, eri pituisiin työsuhteisiin.

Attendo Kotipolku on 23- paikkainen tehostetun ja palveluasumisen  yksikkö mielenterveysasiakkaille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua kuntoutumisessaan sekä arjessa selviytymisessään.

Hakijalta edellytämme vähintään lähihoitajan tutkintoa. Eduksi katsotaan suuntautuneisuus mielenterveys- ja päihdetyöhön. Hygieniapassi vaaditaan. Toivomme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä mielenterveyskuntoutujien kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelukodin johtaja Merja Pitkälä, merja.pitkala@attendo.fi tai puh. 040 8487041.
Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen: merja.pitkala@attendo.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.6.2019 mennessä.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Merja Pitkälä

040 848 7041
merja.pitkala@attendo.fi