Vacancy Deactivated

Keikkailevia lähihoitajia

Attendo Kajaanin Helmi & Attendo Marian Kartano, Kajaani

Etsimme joukkoomme Kajaanin Helmeen ja Marian Kartanoon Kajaaniin KEIKKAILEVIA hoitajia

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.

Attendo Kajaanin Helmi ja Marian Kartano ovat ympärivuorokautisia ikäihmisten hoivakoteja Kajaanissa. Attendo Kajaanin Helmen ja Marian Kartanon hoivakodeissa tarjotaan moderneissa ja viihtyisissä tiloissa yksilöllistä hoivaa ikäihmisille..

Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään - innostamme elämään.

Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Tiina Haimila-Ala-Kalhunmaalle, yksikön johtaja, Marian Kartano: tiina.haimila@attendo.fi, Anne Helplle, palvelupäällikkö: anne.help@attendo.fi, tai Mari Korhoselle, palvelupäällikkö: mari.korhonen@attendo.fi. Tiedustelut sähköisesti samoista osoitteista.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi

Yhteystiedot

Tiina Haimila-Ala-Kalhunmaa

050 540 2653
tiina.haimila@attendo.fi