Vacancy Deactivated

Keikkailevia lähihoitajia ja sairaanhoitajia

Kajaani, Sotkamo, Ristijärvi

Haemme nyt keikkaileva LÄHIHOITAJIA JA SAIRAANHOITAJIA Kainuun alueelle.
 
Tehtäviä on avoinna
  • Kajaanissa Attendo Marian kartanossa ja Attendo Kajaanin helmessä
  • Sotkamossa Attendo Sotkamon helmessä
  • Ristijärvellä Attendo Willa Wanhassa.
 
Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Voit tehdä töitä kun sinulle sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.
 
Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään - innostamme elämään.
 
Voit olla alan ammattilainen tai opinnoissa jo hieman edennyt opiskelija. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
 
Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
 
Mikäli kiinnostuit ja sinulla on kysyttäävä, ota heti yhteys rekrytointikoordinaattori Nina Koskeen osoitteessa: nina.koski@attendo.fi, puh. 044 494 4430
 
Lähetä hakemuksesi 1.9.2019 mennessä osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/590/. Kerro itsestäsi vapaasti; koulutuksestasi, työkokemuksista, erityisosaamisesta yms.

 

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot