Keikkailevia ohjaajia/lähihoitajia

Attendo Mäntykoti, Kerava

Haemme Keravalle, Attendo Mäntykotiin
 
KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ
 
Voit olla alan ammattilainen tai opinnoissa jo hieman edennyt opiskelija. Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta työskennellä mielenterveys - ja päihdekuntoutujien parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
 
Attendo Mäntykoti sijaitsee Keravalla, Savion alueella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Yksikössä on kaunis ja suuri piha, mikä mahdollistaa monipuolisen toiminnan ihan yksikön läheisyydessä.  Attendo Mäntykoti on 36-paikkainen palveluasumisyksikkö mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Yksikkö on suunnattu aikuisille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua kuntoutumisessaan ja arjessa selviytymisessään. Tarjoamme  kuntoutujille tiivistä, yksilöllisesti sovellettua ja asteittaista tukea kohti mielekästä ja innostavaa elämää, sekä mahdollisimman itsenäistä ja tasapainoista päivittäisistä askareista suoriutumista. Yksikössä on sekä palveluasumisen- että tehostetun palveluasumisen paikkoja. 
 
Ohjaajana vastaat kodilla asukkaidemme hyvän elämän tuottamisesta ja kuntoutuksen toteuttamisesta ihmisläheisellä tavalla. Työtehtäviin kuuluvat mm.  hoito- , kuntoutus- ja viriketoiminta sekä yksikön kodinhoitotyöt
 
Eduksi katsomme kokemuksen ja näkemyksen ratkaisukeskeisyydestä, yhteisöhoidosta ja dialektisesta käyttäytymisterapiasta. Ajokortti on vahvasti suositeltava. Yksiköllä on oma auto, mikä on työntekijöiden käytössä asiointiasioita varten.
 
Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.
 
Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!
 
Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi http://rekry.attendo.fi ja ansioluettelosi 31.1.2020 mennessä.
Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa Tuiku Valve,  044 7800 467 tai tuiku.valve@attendo.fi
 

Attendo On Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää attendo.fi.

Yhteystiedot

Tuiku Valve

044 7800 467
tuiku.valve@attendo.fi