Keikkatyötä Ohjaajille

Keikkatyötä ohjaajille, Attendo Tervontähteen

Haetaan keikkatyöntekijöitä Attendo Tervontähteen Tervoon.

Keikkalaisena saat erinomaisen näköalapaikan hoiva-alan tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Työtä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.

Voit olla alan ammattilainen tai opinnoissa jo hieman edennyt opiskelija. Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta työskennellä mielenterveyskuntoutujien kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Attendo Tervontähti sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla, metsään rajoittuvalla tontilla. Ympäristö antaa loistavat puitteet luonnon hyödyntämisessä osana kuntoutusprosessia. Yksikkö on aloittanut toimintansa vuonna 2016 ja on mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostetun palveluasumisen yksikköön.

 Attendo Tervontähti on suunnattu aikuisille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua kuntoutumisessaan ja arjessa selviytymisessä. Tarjoamme kuntoutujille tiivistä, yksilöllisesti sovellettua ja asteittaista tukea kohti mielekästä ja innostavaa elämää, sekä mahdollisimman itsenäistä ja tasapainoista päivittäisistä askareista suoriutumista.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä.
Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
 
Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöä.

Lähetä hakemuksesi 24.11.2019 mennessä osoitteessa                                                       

ja liitä mukaan CV.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse yksikönjohtaja Marketta Hämäläinen marketta.hamalainen@attendo.fi tai puh. 044 7845 867

 
Attendo on Suomen johtava yksityinen sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Marketta Hämäläinen

044 7845 867
marketta.hamalainen@attendo.fi