Vacancy Deactivated

Keittiöapulainen

Attendo Korson vanhustenkeskus, Vantaa

TYÖPAIKKA KORSON VANHUSTENKESKUKSEN KEITTIÖTIIMISSÄ

Etsimme avustaviin tehtäviin henkilöä, joka on työtä pelkäämätön ja ahkera. Työnkuvaan kuuluu mm. avustaminen keittiössä, pöydän kattaminen, astioiden ja ruokien tarjoilu vanhusten asumisyksiköissä, ja yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Työaika vaihtelee ma-su klo 8-18 välillä.

Koulutustaustallasi ei ole väliä, kunhan sinulta löytyy kiinnostusta tehtävän sisältämiin työtehtäviin sekä halua työskennellä ikäihmisten parissa, topakkaa otetta työhön ja oma-aloitteellisuutta. Arvostamme persoonaa joka työskentelee lämpimällä sydämellä ja tuo iloa koko työyhteisöön. Eduksi katsomme tehtäviin soveltuvan työkokemuksen esim. kahvilassa tai muussa vastaavassa asiakaspalvelutyössä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi.

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja tule mukaan! Lähetä sähköpostilla esittely itsestäsi ja kerro miksi meidän kannattaa valita tehtävään juuri sinut. Hakemukset 7.10. mennessä osoitteeseen arja.lahtinen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot