Vacancy Deactivated

Keittiötyöntekijä

Attendo Kaarlentupa, Vaasa

Etsimme Attendo Kaarlentupaan, Vaasaan

keikkaluontoista KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ/KOTIAVUSTAJAA arkipäiviin ja viikonloppuihin

Attendo Hoivakoti Kaarlentupa on 78-paikkainen palvelukoti ikääntyneille ja dementoituneille, jossa on Annan, Elsan, Idan, Fannyn ja Katariinan kammarit. Fannyn kammari on tarkoitettu kehitysvammaisille. Palvelukoti Kaarlentupa sijaitsee Melaniemessä, Vaasan palveluiden tuntumassa.

Haemme keittiötyöntekijää/kotavustajaa keikkaluonteiseen työsuhteeseen. Keittiötyöntekijä työskentelee sekä arkisin, että viikonloppuisin. Hakijalta edellytämme avustavien keittiötöiden osaamista, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Edellytämme hygieniapassia ja että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi osoitteeseen: heli.haggvik@attendo.fi 15.8.2019 mennessä. Työhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Heli Häggvik (heli.haggvik@attendo.fi, 0447800729) tai Minna Aro (minna.aro@attendo.fi, 0444943422).

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Heli Häggvik

044 780 0729
heli.haggvik@attendo.fi