Vacancy Deactivated

Keittiötyöntekijä

Attendo Airanne

Haemme Attendo Airanteelle keittiötyöntekijää sijaisuuksiin.

Urjalaan alkuvuodesta 2018 valmistunut 45-paikkainen ikäihmisten asumisyksikkö, Attendo Airanne. Tarjoamme palveluasumista, kevyttä palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Työntekijässä arvostamme innostunutta asennetta työhön. Olet joustava, asukaslähtöinen, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta.

Hoivakodissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaidemme hyvän arjen eteen. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaillemme ruokahuollon kautta. Lisätiedot ja hakemukset 22.9.2019 mennessä: Marjo Lento, marjo.lento@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Marjo Lento

044 494 2720
marjo.lento@attendo.fi