Vacancy Deactivated

Keittiötyöntekijä

Attendo Sirkantupa, Jalasjärvi

Haemme Attendo Sirkan Tupaan, Jalasjärvelle

KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ loma-ajan sijaiseksi.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava ja oma-aloitteinen, haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Kokemus/koulutus katsotaan eduksi, saat kuitenkin työhösi täyden perehdytyksen. Hoivakodissamme työskennellään positiivisella asenteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Tarjoamme työn viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruoan kautta! Laita pikaisesti hakemusta tulemaan liitteineen yksikön johtaja Susanna Hyövältille osoitteeseen: susanna.hyovalti@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Susanna Hyövälti

p. 044 764 8815
susanna.hyovalti@attendo.fi